Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Grafika..

promyx.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Siemanko, tutaj promyx z poprzedniej sieci! brakuje mi paru rzeczy do których zdążyłem się przyzwyczaić, jak mamy teraz na tym forum czuć sie jak w domu to chciałbym zrobić mały rejmont generalny a mianowicie:

Proponuję dodanie poddziału "rywalizacji graficznych", graficy tam będą staczać walki między sobą, mogę się nawet zaopiekować tym działem lub pomoc, utworzyć wzory, regulamin oraz ranking bitew.

Również proponuje dodać rangę Opiekun grafików gdyż, gdyby ktoś posiadał większa wiedzą mógłby uczyć nowicjuszy, na przykładzie zleceń, forum by skorzystało na tym że zlecenia były by robione na bieżąco, oraz graficy by dostawali tzw. zadania domowe na których by się szkolili i byli coraz lepsi..

Brakuje mi jeszcze poddziału "Inne" oraz "Poradniki"

Jestem ambitną osobą i mogę zagwarantować że konkretnie bym się zajął tym działem i go ożywił w jakimś stopniu ale potrzebuję możliwości ;) Pozdrówki, rozważcie opcje!

• Lubię to! 2
  • VIP
VIP

Co do bitw - mam mieszane odczucia..

Tutaj ciężko o zrealizowane zlecenie, a co dopiero jakieś walki 

Jeśli chodzi o "poradniki" to jestem zdecydowanie na tak ;D

76561197963540280.png

• Użytkownik

Nie głupi pomysł

Może wtedy więcej osób by chciało się nauczyć robić grafiki itp.

W sumie nie przeszkadzało by to w niczym i można spróbować.

✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
  • Użytkownik
Teraz, NeQu<#|m00d napisał:

Co do bitw - mam mieszane odczucia..

Tutaj ciężko o zrealizowane zlecenie, a co dopiero jakieś walki 

Jeśli chodzi o "poradniki" to jestem zdecydowanie na tak ;D

@NeQu<#|m00d  poprzez biwy można wiele wychwycić i nauczyć, myślę że zlecenia by motywowały potem osoby aby stać się lepszym w następnych pojedynkach ;)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Co do bitw odpadają nie ma sensu tu ich robić, iż jest małe zainteresowanie grafiką tu na forum.. 

Oraz co do Opiekuna nie jest potrzebny, i jak się nie mylę to rolę opiekuna pełni. @Smuszinio

BTW. O co chodzi Ci tu 

Cytat

Brakuje mi jeszcze poddziału "Inne"

Aa i przecież poradniki są i jest do tego dział jak i na forum jak, i również w Dziale Graficznym :)

Clear Boy

Zacznijmy od tego że jak walka rywalizacyjna grafików,jak aktualnie nie posiadamy żadnego.

Opiekun grafików- Można pomyśleć jak jakaś konkretna osoba będzie,i będzie aktywność w owym dziale.

Aktualnie na ten moment, nie widzę sensu.

• Premium
Premium

A ja jestem w stu procentach za wszystkim. Było to u nas na sieci i sprawdzało się znakomicie. 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik
3 godziny temu, promyx. napisał:

Proponuję dodanie poddziału "rywalizacji graficznych", graficy tam będą staczać walki między sobą, mogę się nawet zaopiekować tym działem lub pomoc, utworzyć wzory, regulamin oraz ranking bitew.

Pomysł ciekawy, tylko czy sprawdzi się na forum? No nie wiem, na próbę można zobaczyć, jak przez miesiąc nic się nie będzie działo to out. 

Również proponuje dodać rangę Opiekun grafików gdyż, gdyby ktoś posiadał większa wiedzą mógłby uczyć nowicjuszy, na przykładzie zleceń, forum by skorzystało na tym że zlecenia były by robione na bieżąco, oraz graficy by dostawali tzw. zadania domowe na których by się szkolili i byli coraz lepsi..

Nie ma komu i nie ma kim się opiekować póki co, także jestem na nie z wiadomych przyczyn. 

Nie widzę sensu tak rozbudowywać działu, zwłaszcza, że do tej pory nic się tam nie dzieje, można dodać sam poddział "Poradniki" i tam dodawać tutki. 

Fajnie, że jesteś ambitny i pracowity, to się szanuje, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, poza Tobą nikt nie udziela się graficznie na forum. Oczywiście jeśli dojdą jacyś nowi graficy, będzie można myśleć coś więcej. 

K🧑💞 J👶💞

• Właściciel
Właściciel
4 godziny temu, promyx. napisał:

Siemanko, tutaj promyx z poprzedniej sieci! brakuje mi paru rzeczy do których zdążyłem się przyzwyczaić, jak mamy teraz na tym forum czuć sie jak w domu to chciałbym zrobić mały rejmont generalny a mianowicie:

Jestem ambitną osobą i mogę zagwarantować że konkretnie bym się zajął tym działem i go ożywił w jakimś stopniu ale potrzebuję możliwości ;) Pozdrówki, rozważcie opcje!

Jeśli masz na to jakiś pomysł i chciałbyś rozkręcić taki dział + ogólnie temat graficzny na forum napisz do mnie PW

• 1 miesiąc temu...
  • Skowron

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

sygnatura Strefa.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]