Gość Cheaxlite Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Witam chciałbym przedstawić wam propozycję, brzmi następująco. Żeby każde głosowanie na serwery, nie były oddzielnie tematy; 1.Temat- Głos na DD2 #1 2.Temat- Głos na DD2 #2. Aby wszystkie głosowania na serwery, wstawić w jeden temat.. Głosowanie na Serwery Cs 1.6/CS:GO. DD2 234 DD2 #2 235 Żeby dziennie z głosowania na serwer wychodził 1 post,nie 15. Z samego głosowania tygodniowo wychodzi 105postów, a może wyjśc 7. @Zbakane_OkO Ale to nie masz napisać czy propozycja jest głupia czy nie,tylko się wypowiedzieć czy jesteś za nią czy nie, a nie wklejać mi jakieś tematy z odwołaniem. Gorszej propozycji nie słyszałeś? Bez pozdrowień Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 23 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Było już tak i zostało to zmienione Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kropka. Opublikowano 23 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Starczy wyłączyć nabijanie postów w danym dziale/temacie i po kłopocie. :) 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 8 minut temu, Kropka. napisał: Starczy wyłączyć nabijanie postów w danym dziale/temacie i po kłopocie. :) To jak zostanie wyłączone to tym bardziej powinno być to w 1 temacie,po co ma być ich 10? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 23 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Ja tam jestem za wyłączeniem nabijania postów i po kłopocie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Był już taki temat ze wszystkimi głosowaniami na raz, ale ludzie wtedy nie chcieli głosować i lepiej to wychodzi jak są tak osobno. +Też jest za wyłączeniem nabijania tam postów Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 24 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Z tego co widzę za oddawanie głosów jest reputacja więc posty można jak najbardziej zablokować. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 A ja jestem na nie, większość użytkowników chce nabić sobie posty i reputację, a to najlepszy sposób, bo wszystkim wychodzi to na dobre. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 głupszej propozycji nie słyszałem przecież gracze dlatego głosują, już bym ci proponował usunąć dział zgłoś czitera Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 24 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Wyłączenie nabijania postów = mniejsza aktywność, wsadzić do jednego tematu = mniejsza ilość reputacji, nikt nie ruszy dupy. Taka smutna prawda. Zbędna propka Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Specjalnie zostało to zmienione ponieważ przy oddzielnych działach ludzie wykazują się większą aktywnością w głosowaniu. Co do wyłączenia postów. Przecież ludzie robią coś dobrego dla sieci, poświęcają swój czas więc niech dostaną tego posta i reputacje, każdy może się tam wypowiedzieć i te posty nadganiać jak mu przeszkadza, że ktoś "nabija" Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi