Użytkownik JakNieInaczej Opublikowano 23 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Nick:KolegaInaczej Wiek:14 Mutacja:Nie (Lecz głos nie przeszkadzający w grze) Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/KolegaInaczej/54.36.186.16:27045/ (jeśli chodzi o GT poprawie będę grał ostro) Znajomość amxmodmenu:6 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?:Szukałem jakiegos nowego forum i znalazłem wasze i zacząłem grać Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Dlaczego ja? Może dlatego że jak na swój wiek mam doświadczenie w byciu adminem, lubię pomagać innym graczom tym nowym i starszym. Z charakteru jestem osobą z którą można się pośmiać, lecz zawsze wypełniam swoje obowiązki w 100%.Dlatego chciałbym zostać adminem i pomoc w ogarnięciu serwera np: Pozbywać się cziterów, Starać się utrzymać kulturę na serwerze itp. Posiadasz działający mikrofon?:Tak Składka 11.07 SMS Tak/Nie:Tak Kontakt (GG / Steam): GG:69239869 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?:Te które mogę to spełniam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 23 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Mhhh spełniasz wymagania na 100%???? -wiek -mutacja - (jeśli chodzi o GT poprawie będę grał ostro) to pierw graj (ostro) a potem złóż podanie. Mój głos na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik r1p Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Jestem na Nie Wiek, podanie slabo napisane,slaby gt ( to pierw graj ostro a nie odrazu po admina) Z tego co widziałem dodatkowo nie posiadasz steam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PaTrYkus Opublikowano 26 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Bardzo niska aktywność w ciągu 7 dni . Brak starania się o admina. Odrzucam Odnośnik do komentarza
Użytkownik PaTrYkus Opublikowano 26 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi