Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja.

Gość Cheaxlite

Rekomendowane odpowiedzi

Witam moja propozycja:

*Usunięcie nabijania postów jeżeli zamkniemy szablonem.

*Bądź usunięcie nabijania postów  w "Hyde Park"+"Świat Gier".

Dzisiaj zauważyłem że w takim dziale,pewna osoba zamykając tematy nabiła sobię 100postów w krótki okres- Wymagana liczba postów na rangi spełnione :PepeSwag:

@skowron

Tak wszystko fajnie, moderator ma obowiązek dbać o działy, ale czemu mają zostawać mu naliczone posty z działów za zamykanie tematu, skoro zwykłego użytkownikowi nie są one nabijanie, jeżeli da post/temat w takim samym dziale "Hyde Park"?

Szkoda, że przytoczyłeś moją osobę,bo ja nie zarzucam nikomu niczego, tylko piszę propozycję,aby zostało wyłączone tylko w takich działach,nie ja dałem punkt, żeby zostały zablokowane w "Przywitaj Się" tylko w dziale "Muzyka itp".

Raczej ci się nie wydaję,to chciałbym, żebyś zobaczył moją aktywność w każdym dziale, staram się pisać posty/tematy, które mają wartość, zamykając tematy w swoim dziale, mam możliwość wyłączenia +1 posta, jeżeli zamknę temat? Nie mam,z takiej racji,jest ta moja propozycja.

Właśnie "Zamiast szukać dziury w całym pokażcie, że można inaczej nabijać posty" Dlatego stworzyłem ten temat,aby nie tylko użytkownicy, ale moderacja pokazała, że można nabijać posty, nie tylko z "Zamykania tematu szablonami".

Zamykając temat ja jako Członek UBT,i inne osoby, które posiadają rangę, zamykamy tylko temat szablonem, bo po to jest zrobione,nic nie wnosimy praktycznie niczym, dlatego powinno być to zablokowane,bo naszym obowiązkiem jest to że zamkniemy,a piszemy postu.

Zauważ że nie tylko mi to przeszkadza,miejcie doliczane posty w działach konkretnych typu:Przywiitania,Skargi itp.

Ale w Dziale "Hyde Park" Zamykając temat gdzie ktoś wstawił muzykę?Co tam wnosicie takim czymś,że jest to brane jako post.

• Użytkownik∙

Już dawno takie coś powinno być zrobione.

Nabijają sobie posty bo nauczyli się liczyć do 1000.

Pozdrawiam.Pitagoras

• Użytkownik

Oczywiście jestem za, moim zdaniem można też rozważyć wyłączenie liczenia postów w dziale Przywitaj się etc. 

• Premium
Premium

Nabijanie postów szablonem jest bezsensowne. Jak najbardziej na tak.

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik
6 godzin temu, Eryk napisał:

Usunięcie nabijania postów jeżeli zamkniemy szablonem.

Jestem za, nie wiem czemu nie zostało to od razu wyłączone.

6 godzin temu, Eryk napisał:

Bądź usunięcie nabijania postów  w "Hyde Park"+"Świat Gier".

Usunięcie nabijania postów w HydeParku to również chyba oczywista sprawa, nie? Usunąć w cholerę nabijanie postów w tym dziale... a potem się dziwić, że ktoś ma 1000 postów bo nauczył się liczyć do 1000 xD. "Świat Gier" - tutaj zostawilłym nabijanie postów, gdyż może to zmniejszyć aktywność w dziale.

• Użytkownik

Jestem za

Nabijanie postów szablonem jest niesprawiedliwe.

Swiat gier - kazdy moze napisac byle co i ma juz odpowiednia ilosc postow.  [wiadomka]

• Użytkownik

Ale tam jest chyba wyłączone nabijanie postów lecz mogę się mylić ale sądzę, że nie. X DDD

• Użytkownik∙

Jestem za zamykając tematy posty się nabijają :p 

HaQjMYU.png"Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem"

• Skowron

Witajcie. Czytam to wszystko co napisaliście i trochę się Wam dziwie. @Eryk piszesz że pewna osoba nabiła sobie postów zamykając tematy. Osobą która zamykała dane tematy był pewnie moderator. I jego obowiązkiem jest dbać o poszczególne działy. Sam masz ponad 1000 postów i raczej nie wydaje mi się aby one były napisane dodatkowo poza Twoimi obowiązkami. Jeśli chodzi o spełnienie wymogów 100 postów, to nie wiem czy zamykanie tematów będzie brane pod uwagę jeśli chodzi o inne rangi. Ponieważ to wynika z obowiązku, który jest spełniany przez osobę odpowiedzialną za zamykanie tematów. A poza tym będąc moderatorem nie widzę potrzeby zabiegać o inne rangi. A jeśli już ktoś będzie się starał o dodatkową rangę, to pewnie wiecie, albo powinniście wiedzieć, że nie tylko ilość postów jest brane pod uwagę, ale całokształt osoby. Czyli jej zachowanie, opinia itp. 

Jeśli chodzi @venom o wyłączenie nabijania postów w dziale ,,przywitaj się,, to moim zdaniem, gdyby by to było zrobione, miałbyś o połowę mniej postów. 

Zamiast szukać tak naprawdę dziury w całym, pokażcie że można inaczej nabijać posty. Napiszcie jakiś ciekawy artykuł, zaproponujcie jakiś film, może ktoś z Was zna świetny dowcip. To ja chętnie poczytam i się pośmieję :) 

Dzięki za uwagę :) pozdrawiam. :) 

• Lubię to! 1

sygnatura Strefa.jpg

• Anox zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]