Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Przeszkadza wam robienie rzeczy, z których nie macie żadnych korzyści? Czy raczej wolicie robić rzeczy, z których coś macie i nie wstydzicie się tego? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Mogę robić wszystko i nie wstydzę się tego Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Wolę robić rzeczy z czego coś mam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paradise Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Robie wszystko na legalu. hehe Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 W każdej rzeczy jest korzyść, lecz nie zawsze ją dostrzegamy z racji iż nie wchodzimy w to głębiej, i nie zastanawiamy się nad plusami, tylko nad minusami danej rzeczy robionej przez nas. Nie ma takich rzeczy, z których nie mamy, korzyści podam przykład: Sprzątanie w domu-Korzyść-Czystość. Chodzenie do szkoły-Korzyść-Edukacja,Spędzenia czasu ze znajomymi,wiedza na dane tematy. Słuchanie muzyki-Korzyść-Poznajemy historię niektórych ludzi,odstresowujemy się, bawimy się przy niej, poznajemy nowe słowa. Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 tak wlasciwie, to niczego mi sie nie chce robic Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 24 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Mogę robić rzeczy, z których nic nie mam i nie jest to dla mnie problemem, zazwyczaj takie rzeczy robię z pasji, zainteresowań... Motywacja jest przydatna, chociażby rangi, z których przecież nic nie mam to jednak są one motywujące. Jeżeli coś pochłania mój czas i nie robię tego z przyjemności to już nie jest takie bezproblemowe, wtedy warto pomyśleć o jakimś wynagrodzeniu ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Wole robić rzeczy z których jest jakiś zysk albo korzyść //ale np nie będę brał od rodziców pieniędzy za wyniesieni śmieci albo ogarnięcie domu "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 25 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Każda praca coś daje jakby nie patrzeć, także nie mam problemu i mogę robić wszystko, no poza byciem żigolakiem. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Października 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi