Użytkownik Ervvvv Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 CześćXD. Przyszedłem i zauważyłem już parę wizualnych błędów, które też wpływają na to jak odbieramy forum na pierwszy rzut oka. Są to m.in. białe tła po kliknięciu na przycisk do wybierania czcionek, koloru tekstu, rozmiaru tekstu i koloru tła tekstu. Kolejną rzeczą jest kod. Również jest on biały, a gdy wybieramy składnie, nie podświetlają się napisy wg tej składni. https://imgur.com/a/BrfS75Z macie tu linka do imgura o co mi chodzi. Teraz propozycja. Forum w moim odczuciu jest zbyt długie. Muszę długo scrollować, żeby zjechać na sam dół. Proponuję renowację działów, a w hyde parku zrobić 1 dział z kilkoma poddziałami. Polepszyło by to ogólny wygląd forum itp itd. W koszu i w archiwum zwykły użytkownik może pisać tematy xd. Nie wiem czy jest to celowe działanie ale to chyba nie jest dział do pisania tematów tylko do wrzucania tam tematów. Takie tam. Peace, yo. 1 g00wn0.jpg Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Cytat W koszu i w archiwum zwykły użytkownik może pisać tematy xd. Nie wiem czy jest to celowe działanie ale to chyba nie jest dział do pisania tematów tylko do wrzucania tam tematów. Zrobione Cytat Są to m.in. białe tła po kliknięciu na przycisk do wybierania czcionek, koloru tekstu, rozmiaru tekstu i koloru tła tekstu. Kolejną rzeczą jest kod. Również jest on biały, a gdy wybieramy składnie, nie podświetlają się napisy wg tej składni. https://imgur.com/a/BrfS75Z macie tu linka do imgura o co mi chodzi. Jesteśmy w trakcie edycji nowego stylu, więc za niedługi czas zostanie to zmienione Cytat Teraz propozycja. Forum w moim odczuciu jest zbyt długie. Muszę długo scrollować, żeby zjechać na sam dół. Proponuję renowację działów, a w hyde parku zrobić 1 dział z kilkoma poddziałami. Polepszyło by to ogólny wygląd forum itp itd. Co do tego niech się wypowiedzą użytkownicy oraz administracja @Dusia @Sh1zO @Kropka. @Zmiksowany @Radziuu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Również uważam, że forum jest ciut przy długie i przydałoby się trochę renowacji. Wydaje mi się, że najlepiej będzie zrobić to już na nowej odsłonie, żeby wszystko ładnie pasowało, a wy możecie dawać nam już propozycje co do wyrzucenia/zmiany nt. działów. 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 27 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 No trochę trzeba je skrócić. Po prostu zrobić działy ogólne i tam wrzucić tzw: poddziały i będzie to lepiej wyglądało a na forum będzie bardziej przejrzyście. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 1 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Skoro 2 przyjęte, co do ostatniej propki jest za skróceniem forum, można pokombinować od strefy gier do offtopa, łatwo da się to przerobić by skrócić forum, w razie co mogę rozpisać propozycję jak miałoby to wyglądać zależy czy jest zielone światełko do zmiany ( : Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Wraz z wejściem nowego stylu zostanie wprowadzone trochę zmian. Tym też się zajmiemy Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi