Użytkownik venom Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Nick: venom Wiek (dokładna data urodzenia): 08.09.1999. Parę słów o sobie: Mam na imię Fabian, mieszkam na Śląsku. Interesuje się muzyką oraz sportem. Moją pasją jest forum i CS. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Cały dzień z przerwami, jednak najczęściej jestem nocami i wieczorami. Czas online na forum: Liczba nie jest imponująca, ale prawie od tygodnia jestem bardzo aktywny na SB. Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Tak. Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję? Jestem osobą pozytywną i unikając konfliktów, potrafię być opanowany, a przede wszystkim jestem aktywny, aktualnie jest jeden moderator więc postanowiłem napisać podanie, znam się na rzeczy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Jestem na TAK +wiek +++aktywność -staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Jeszcze nie twój Czas... Na Nie +wiek -Staż -Dopiero dołączyłeś daj się poznać innym.. +-aktywność -wymagania Myślę, że za szybko napisane te podanie.. 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Bez urazy ale jesteś spoko itd ale jeszcze chyba za wcześniej :c wiek + Aktywność +/- staż- podanie +/- Wiem że mogłeś mieć dobry staż oraz aktywność na starym forum ale jeszcze nie każdy Ciebie zna tak dobrze Lubię cb bo wydajesz się na spoko osobę. Ja czekałem miesiąc chyba żeby złożyć podanie na Admina. (Nie musisz tyle czekać ale wypadało by tak z max 2 tygodnie poczekać z podaniem ) Pozdrawia Kubi 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 bierta zanim ucieknie tak +wiek +aktywność na sb -staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Jestem na TAK +wiek +aktywność -staż przyda się czesto jest młyn a nikogo nie ma xd "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 27 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 hmmmm + wiek + podanie + leci na rangi + spoko morda Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 27 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 W sumie to ja dałabym Ci szansę. Może i jesteś krótko ale jesteś otwarty do ludzi i często aktywny, więc kwestia poznania zależy od chęci osób trzecich. Wiek na plus, też nie widać byś był jakiś konfliktowy. Z tego co się orientuję jest tylko jedna osoba na tej randze, więc przydałaby się osoba, która będzie reagować na buractwo, które czasami się panoszy ( : Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Ja też byłem krótko na forum, ale dano mi po czasie stanie na owe stanowisko, więc Ty też powinieneś dostać, ale tak samo na okres próbny 2 tygodnie, mi trochę się przedłuża. + Wiek, + Ogarnięty, + Aktywny na czacie, + Podanie szybkie i na temat, 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 -staż +wiek -/+aktywność no nie wiem może okres próbny? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Zobaczymy jak rozruszasz StrefoBox'a Zgłoś się na PW po obowiązki Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 30 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi