Użytkownik ahuu Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Danny mordooo jak ty Heinekeny lubisz xDD A teraz skoro wiem że lubisz heinekeny, to odgadnij kto to pisze Oczywiście nie wiedziałem że tu będę siedział, dlatego nie mam swojego nicku. Ale jak nie wiesz kto pisze, to z pewnością będziesz wiedział jeśli powiem, że jestem najlepszym redaktorem jakiego kiedykolwiek mogłeś widzieć :DDDD Siema siema mordeczko dobrze że żyjesz Powiedz ekipie żeby tu wbili to może sam podanko jakieś złoże 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lokiś Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 28 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 elo Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Stuknieta Opublikowano 29 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Hello Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 29 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi