Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fr0zen Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Jak już z pewnością wszyscy wiedzą, w ostatnim czasie zaszły spore zmiany w naszej administracji. Na posadę junior admina dzięki swojej aktywności i chęci pomocy w dalszy rozwój sieci, awansował dotychczasowy moderator globalny, @Sh1zO. Jak napisał sam właściciel, "potrzeba osoby do prac pomocniczych na forum". Z rangą administratora pożegnały się dwie osoby, @Meluś i @Smuszinio. Pierwszy z nich został zdegradowany, krótko po tym napisał pożegnanie, w którym tłumaczył swoją sytuację oraz podziękował za wspólnie spędzony czas. Smuszinio z kolei został wysłany na bezterminowy urlop i na ten moment, nie wiadomo kiedy wróci do szeregów administracji i czy w ogóle wróci. Sieć prężnie się rozwija, coraz więcej osób rejestruje się na forum, dochodzą nowe serwery, co sprawia, że administracja ma coraz więcej obowiązków na swojej głowie i potrzebuje aktywnych, pracowitych i zaangażowanych osób, niestety Meluś jak I Smuszinio przestali spełniać te warunki i z tego powodu zostali odsunięci ze swoich stanowisk. Dzięki fuzji z siecią Cs-Escape do składu administracji doszło dwóch nowych junior adminów, dawni właściciele CSE, @Kropka. i @Radziuu. Dokładnie 28 września tego roku została otwarta rekrutacja na moderatora sieci. Na to stanowisko swoje podania złożyło aż siedmioro kandydatów, mianowicie @lucky exit ツ, @jeden, @Eryk, @fr0zen, @exe, @Zbakane_OkO oraz @MrCisu. Na decyzję administracji nie musieliśmy długo czekać, pierwszego dnia października ujawniono wyniki rekrutacji, dzięki której na posadę moderatora awansowały dwie osoby - exe i fr0zen. Awansów w tym miesiącu było zaledwie kilka. Nowymi członkami UB Teamu zostali @Wujek eXo i @KUBI, za sprawą pozytywnego rozpatrzenia ich podań na owe stanowisko, niestety krótko po tym jeden z nich - mianowicie Wujek - był zmuszony zrezygnować z pełnionej funkcji. Drogą rekrutacji również awansował @cwaniak z admina na opiekuna serwera DD2 #1. Z kolei @MrCisu po dość burzliwej sytuacji, która miała miejsce pod jego kandydaturą, dołączył do ekipy moderacyjnej StrefoBoxa, również do załogi dostał się @venom. @PaTrYkus został awansowany z rangi opiekuna na stanowisko właściciela serwera Only AWP. Za sprawą fuzji, która niedawno miała miejsce awansowano parę nowych osób, między innymi devise zasilił grono typerów, @Shezo oraz @GENERAL ALADEEN dołączyli do ekipy UBT, a @Cellest została nową moderatorką forum. A propo moderatorów, ze względu na awans @Sh1zO, na naszym forum brakowało globalnych moderatorów, lecz nie długo, niedawno na to stanowisko awans dostali dotychczasowi moderatorzy z najdłuższym stażem, @Frosty oraz @skowron. Zapraszam do polubienia Strefy na Facebooku. Nasza sieć posiada bardzo zadbany i aktywny fanpage, jeżeli macie chęć trochę się pośmiać oraz być na bieżąco z informacjami a temat sieci, lajkujcie! Dodatkowo zachęcam do dołączenia do naszej sieciowej grupy steam! Ponadto dopisując do swojego nicku nazwę sieci możesz otrzymać rangę Strefowicz. Niestety jesienna pogoda trochę demotywuje do wyjścia na pobliski orlik, żeby pokopać piłkę z kumplami. Ale po co odchodzić od komputera, moknąć i się niepotrzebnie męczyć, skoro na naszej sieci organizowane jest prawdziwe, sportowe wydarzenie - MUNDIAL PIŁKARSKI! Konkurs ten został wybrany poprzez głosy oddane w ankiecie przez naszych userów, którą założył właściciel sieci, @Trivor. Zabawa ta będzie miała miejsce na specjalnie przygotowanej mapie, która wyglądem imituje prawdziwe boisko do gry w piłkę nożną. Obecnie trwają wstępne zapisy do turnieju. Składy oraz terminy poznamy w późniejszym czasie, natomiast wiadomo, że dla najlepszych piłkarzy są przewidziane naprawdę zacne nagrody! Jakiś czas temu jeden z właścicieli serwera JailBreak ogłosił konkurs na swoim serwerze, w którym głównym zadaniem było rozdać jak najwięcej życzeń więźniom przez serwerowych klawiszy. Najlepsi okazali się @VanitY, krulikpl oraz MEN, gratulacje panowie! Wielkimi krokami zbliża się najstraszniejszy dzień w roku, z tej okazji został zorganizowany haloweenowy konkurs! Każda osoba, która chce wziąć udział, musi samodzielnie wykonać pracę w wybranej przez siebie formie, może to być rysunek, makijaż, wiersz, piosenka, zdjęcie lub film w klimacie Halloween albo własnoręcznie wykonana dynia. Następnie pracę należy przedstawić do końca tego miesiąca. Nasza administracja wybierze najciekawsze prace i drogą eliminacji wyłoni 3 zwycięzców. Za pierwsze miejsce do zgarnięcia jest unikalna ranga ? Zwycięzca konkursu Halloween 2019 na 31 dni, dowolna usługa na serwerze StrefaSkilla.pl na okres 31 dni i nagroda niespodzianka, za drugie ranga Premium na 31 dni, dowolna usługa na serwerze StrefaSkilla.pl na okres 14 dni oraz nagroda niespodzianka, a za trzecie miejsce Ranga VIP na 31, dowolna usługa na serwerze StrefaSkilla.pl na okres 7 dni i nagroda niespodzianka. Dodatkowo każdy kto weźmie udział w konkursie zostanie jednorazowo nagrodzony pięcioma punktami reputacji na forum. Już jakiś czas temu zorganizowano konkurs piękności, w którym wyłoniono dwie najatrakcyjniejsze osoby na naszym forum, jedną kobietę i jednego mężczyznę. Na konkurs wpłynęło aż 28 zgłoszeń, z czego prawie 80% stanowiły zgłoszenia płci męskiej. Poprzez wystawiane pod zgłoszeniami głosy w postaci reakcji wybrano dwoje zwycięzców, najprzystojniejszym użytkownikiem forum został @skowron, a najadniejszą dziewczyną @Liwia zgarniając tytuł Miss Jesieni 2019. Wygrani prócz unikatowej rangi otrzymali 20 PLN do wykorzystania w sieciowym sklepie oraz wybraną przez siebie usługę na dowolnym serwerze. Od 10 do 13 dnia października na StrefoBoxie o równych godzinach były zadawane pytania z różnych dziedzin. Osoba, która jako pierwsza odpowiedziała dobrze na dane pytanie, wygrywała losową nagrodę. Pytań łącznie było 20, niestety nie była to wystarczająca ilość by rozstrzygnąć zwycięzcę. Po ostatnim pytaniu pierwsze miejsce dzieliło dwóch użytkownik, @jeden oraz @BMW E60 M5. Na zajutrz na StrefoBoxie zadano 5 pytań, które wyłoniły zwycięzcę całego konkursu, a został nim fan czterech kółek, BMW. 13 października na serwerze DD2 #2 odbył się reset rankingu. Wraz z nim ogłoszony został niewielki konkurs, w którym głównym celem jest sięgnięcie po jak najwyższe miejsce w rankingu do kolejnego resetu. Nagrodzona zostanie czwórka najlepszych graczy, powodzenia! Najlepszy administrator: @Trivor Najlepszy moderator: @Frosty Najlepszy właściciel serwera: @Meluś Najlepszy opiekun serwera: @Zbakane_OkO Najlepszy członek UB Team: @Eryk Najlepszy admin serwera: @DeathGun Najsurowszy admin serwera: @HaKaI Najsurowszy admin forum: @Trivor Najlepszy redaktor: @La_diosa Najlepszy grafik: @Sh1zO Najbardziej pomocny użytkownik: @Dusia Najlepszy gracz: @`ASTER₁₃₃₇ Najbardziej pomysłowa osoba: @Dusia Największy śmieszek: @^Grzesiu;DDD Największy kobieciarz: @BMW E60 M5 Najbardziej oschła osoba: @hejdzi. Najmilsza osoba na sieci: @Delcia;DD Największy nolife: @HaKaI Największy maruda: @HaKaI Największy spamer SB: @MrCisu Największy lizus: @MrCisu Największy wariat: @Sh1zO Największa wariatka: @Dusia Największy płaczek: @HaKaI Nie będzie to recenzja serialu z TVN, nic z tych rzeczy. W pierwszej połowie października Trivor był zmuszony na nowo zainstalować AMXBansa, co przyczyniło się do resetu wszystkich dotychczasowych banów. Osoby, które zawiniły w przeszłości mogą uznać to za drugą szansę i ponownie mogą cieszyć się z gry na naszych serwerach. Pomóż w rozwoju sieci i zgarnij punkty reputacji! Kto lubi grać na pustym serwerze? No właśnie, nikt… dlatego przypominam o codziennym oddawaniu głosów na nasze serwery. Cały proces trwa zaledwie kilka minut, a każdy oddany głos to szansa na ściągnięcie większej ilości graczy do siebie. Zatem jeśli jeszcze nie głosowałeś, to wiesz co musisz teraz zrobić. Na forum została zorganizowana zbiórka na dalszy rozwój sieci. W planach jest zmiana hostingu forum na znacznie wydajniejszy i stabilniejszy od aktualnego, którego koszt wynosi 200 zł. Ponad to, nadwyżka uzbierana podczas zbiórki zostanie przeznaczona na nowy, świeży styl forum. Dotacje można wpłacać dowolnym sposobem, między innymi przelewem, blikiem, paypalem lub PSC. Dla każdego kto wpłaci powyżej 30 zł zostanie dodana unikalna ranga donator, możliwa do uzyskania tylko podczas zbiórek, za wpłatę powyżej 60 zł można uzyskać rangę Donator oraz SVIPA/admina na zawsze na wybranym serwerze sieci, a za każdą wpłatę powyżej 20zł zostaniecie wpisani na specjalną listę donatorów + możecie wybrać dowolną usługę na serwerze na okres 2 tygodni. Trzy osoby, które wspomogą sieć największą kwotą, zostaną wpisane na listę donatorów, na stronie głównej forum w prawym boku. A gdyby tak móc obstawiać mecze za darmo, nie obawiając się utraty pieniędzy i do tego wygrywać nagrody? Teraz jest to możliwe! Jak zapewne większość z Was już wie, na forum został reaktywowany typer, w którym możemy obstawiać wyniki spotkań różnych dyscyplin sportowych, jak i e-sportowych. Opiekę nad nim przejęli obecni moderatorzy - @Frosty i @fr0zen, redaktorka @La_diosa, NoMercy oraz @device. Dla najlepiej typujących są przewidziane atrakcyjne nagrody, dlatego zachęcam każdego użytkownika forum do wzięcia udziału w zabawie. Październik dostarczył sporo emocji fanom popularnej gry multiplayer jaką jest Liga Legend, a to za sprawą tegorocznych Mistrzostw Świata. Z tego powodu na forum ruszył e-sportowy typer, w którym nasi uczestnicy mogli typować wyniki spotkań poszczególnych faz. Do wzięcia udziału w typerze z pewnością zachęciły atrakcyjne nagrody! W konkursie swoje typy do tej pory oddało 17 osób i od samego początku punktacja jest mocno wyrównana, zwycięzców całego typera poznamy dopiero 4 listopada. Na ten moment trzecie miejsce zajmuje @KUBI z 80 punktami na swoim koncie. Drugie miejsce należy do @exe, który uzbierał 108 punktów, a numerem jeden na dzień dzisiejszy jest @fr0zen, który prowadzi zedwie jednyn punktem! Aktualnie trwa typowanie półfinałowych spotkań, swoje typy można oddawać do 2 listopada, finał odbędzie się tydzień później. 10 października 2019 roku to data, która z pewnością utkwi miłośnikom kinematografii na długo, a to za sprawą super premiery kinowej filmu pt. "Joker". Wierząc danym na portalu filmweb, do dnia premiery chęć obejrzenia seansu zgłosiło ponad 44 tysięcy kinomaniaków i został oceniony w dziesięcio-stopniowej skali na 8,8 gwiazdki przez niespełna 35 tysiący osób! Dzieło to jest historią jednego z cieszących się najgorszą sławą superprzestępców uniwersum DC - Jokera. Przedstawiony przez Phillipsa obraz śledzi losy kultowego czarnego charakteru, człowieka zepchniętego na margines. To nie tylko kontrowersyjne studium postaci, ale także opowieść ku przestrodze w szerszym kontekście. RANKING SERWERÓW W POLSCE I NA ŚWIECIE ONLY DD2 #2 ?? 1 ? 20 ONLY DD2 #1 ?? 15 ? 453 ONLY AWP ?? 34 ? 768 JAILBREAK ?? 57 ? 1076 TEAMPLAY ??75 ? 1392 COD MOD 4K ?? 90 ? 1543 DEATHRUN ?? 113 ? 2130 PAINTBALL ?? 116 ? 2207 COD MOD 401 ?? 122 ? 266 FFA+BF2 ?? 125 ? 2342 DD2+INFERNO ?? 191 ? 3181 ONLY MIRAGE #1 ?? 26 ? 304 ONLY AWP ?? 127 ? 1179 ARENA 1VS1 #2 ?? 136 ? 1268 ONLY MIRAGE #2 ?? 156 ? 1403 ARENA 1VS1 #1 ?? 248 ? 2153 MIXOWY ?? 3535 ? 18307 TEAMSPEAK3 ?? 97 ? 341 STATYSTYKI FORUM Na forum zarejestrowało się 4893 osoby. Nasi użytkownicy założyli 9675 tematów i napisali 71567 postów, a ilość wiadomości na StrefoBoxie przekroczyła już 65000! Do grupy Steam dołączyło 75 osób! Na Facebooku polubiło nas 151 osób! Pierwszym, nowym serwerem, który dołączył do sieci jest 4FUN FFA+BF2, którego właścicielem jest obecny opiekun PaintBalla oraz admin Jaila - @Tikey. Żeby przybliżyć Wam kim jest, jak trafił na naszą sieć oraz jak powstał pomysł na prowadzenie swojego serwera, przeprowadziłem z nim krótki wywiad… @fr0zen: Cześć Tikey. Dziękuję, że znalazłeś chwilę żeby odpowiedzieć na kilka pytań. Na początek przedstaw się nam, powiedz ile wiosen już za Tobą, skąd pochodzisz oraz czym się interesujesz. @Tikey: Cześć. Jestem Mariusz, w listopadzie będzie już 24 wiosna za mną, młoda dupa ze mnie. Pochodzę z województwa Lubuskiego, tyle musi wam wystarczyć. Interesuje się sportami walki oraz motocyklami. @fr0zen: Pamiętasz dzień, w którym po raz pierwszy miałeś styczność z Counterem? Jak wyglądały twoje początki w tej grze? @Tikey: To było tak dawno, że niestety nie pamiętam mojej pierwszej gierki w CSa. Początków w tej grze również nie pamiętam, zapewne lamiłem jak każdy na początku. @fr0zen: A czy pamiętasz jak trafiłeś na Strefę? @Tikey: Tak, pewnego dnia dopadła mnie nostalgia związana z 1.6, po czym wszedłem na cssetti i tak się złożyło, że akurat wybrałem wasz serwer DD2. Po jakimś czasie wszedłem na forum się przywitać i tak już zostałem. @fr0zen: Czy ciężko było Ci się zaklimatyzować na forum, czy raczej nie miałeś z tym problemu? @Tikey: Nie miałem z tym problemu, jestem bezkonfliktowy oraz szybko nawiązuję relacje z innymi ludźmi. Nie jestem z wami długo ale z tego co zauważyłem, to społeczność na strefie skilla jest naprawdę fajna. Mylę się? @fr0zen: Skąd, trafiłeś w punkt. Jak współpracuje Ci się z właścicielami serwerów, na których pelnisz funkcje admina i opiekuna? @Tikey: Bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje. Fajni z nich goście. Jak mam jakiś problem to zawsze mi pomogą, pozdrawiam was chłopaki. @fr0zen: Opieka nad trzema serwerami na pewno zajmuje sporo czasu, zatem jak i czy w ogóle będziesz w stanie zagospodarować swój czas tak, by poświęcić go odpowiednio dużo każdemu z nich? @Tikey: O tak, trochę czasu zajmuje opieka nad 3 serwerami. Staram się jak mogę aby to ogarnąć. Staram się wchodzić na każdy serwer na zmianę i monitorować to co się na nich dzieje i chyba mi się to udaje skoro jeszcze nie oberwało mi sie od Blacka ani Flaya. @fr0zen: Skąd wziął się pomysł na postawienie własnego serwera i dlaczego wybrałeś akurat takie połączenie modyfikacji? @Tikey: Chciałem spróbować czegoś nowego i tym czymś było właśnie zrobienie własnego serwera CS. Zawsze lubiłem FFA+BF2, lecz zdawałem sobie sprawę, że to za mało i postanowiłem dodać skiny z CSGO jak i ruletkę. @fr0zen: Czym będzie się on wyróżniał na tle pozostałych serwerów? @Tikey: Na pewno będę dążył do tego aby na serwerze panowała dobra atmosfera, według mnie to podstawa aby serwer dobrze funkcjonował. Chciałbym go sukcesywnie ulepszać, dodawać coraz to lepsze rzeczy. Aby ludzie widzieli, że poświęcam swój czas aby ten serwer się rozwijał i mam nadzieję, że odpłacą mi się za to swoją aktywnością. @fr0zen: Jak zachęciłbyś naszych użytkowników żeby odwiedzili twój serwer? @Tikey: Tak więc drodzy użytkownicy Strefy, zapraszam Was do wspólnej zabawy na serwer FFA+BF2. Z mojej strony mogę obiecać, że serwer będzie rozwijany po to aby wam się grało lepiej. Mam nadzieję, że wpadniecie żeby porozdawać sobie trochę głów. @fr0zen: Dziękuję za poświęcony mi czas, życzę Ci powodzenia i wszystkiego dobrego, przede wszystkim pełnego serwera! @Tikey: Nie ma sprawy, ja również dziękuję i życzę Tobie dalszych sukcesów na forum. Dnia 11 października został utworzony nowy serwer TeamSpeak3, którego właścicielami są @exe, @Sh1zO oraz @Trivor. Serwer ten jest w pełni zautomatyzowany i wyróżnia się dzięki ciekawym ulepszeniom, posiada on między innymi rozbudowany panel, system leveli za spędzony czas na serwerze oraz rangi premium. O wejście na serwer również nie trzeba się obawiać, a to dlatego, że jest on wyposażony aż w 256 slotów, więc miejsca starczy dla wszystkich. Trzeci serwer, to połączenie dwóch map, które są lubiane przez większość graczy, mianowicie de_dust2 i de_inferno. Dodatkowo na serwerze są wgrane takie dodatki jak rangi z CS:GO, możliwość leczenia swoich kolegów z drużyny, asysty za pomoc w zabójstwie oraz darmowy VIP dla graczy steam. Jak myślicie, co sprawia największą radość użytkownikom naszego forum? Czego boją się najbardziej? Te i inne pytania zadałem dzisiejszym bohaterom, zobaczcie jak dokończyli zdania w dwóch słowach. @MrCisu 1. Największą radość sprawia mi obecność znajomych. 2. Najbardziej boję się ludzi i dużych psów. 3. Lato powinno trwać o wiele dłużej. 4. W internecie najczęściej szukam problemów. 5. Najczęściej gram w CS 1.6. @La_diosa 1. Największą radość sprawia mi mój chłopak. 2. Najbardziej boję się dużych pająków. 3. Lato powinno trwać 2 miesiące. 4. W internecie najczęściej szukam przydatnych informacji. 5. Najczęściej gram w CS. @Eryk 1. Największą radość sprawia mi uśmiech mojej dziewczyny. 2. Najbardziej boję się samotności. 3. Lato powinno trwać w gronie rodziny. 4. W internecie najczęściej szukam fajnych osób. 5. Najczęściej gram w CS. @Dusia 1. Największą radość sprawia mi KFC. 2. Najbardziej boję się wkłuwania igły w żyłę i pająków. 3. Lato powinno trwać cały czas bez przerwy lub tak z 5/6 miesięcy. 4. W internecie najczęściej szukam filmów lub muzyki. 5. Najczęściej gram w Dead By Daylight. @BMW E60 M5 1. Największą radość sprawia mi jazda motocyklem. 2. Najbardziej boję się dużych pająków. 3. Lato powinno trwać zdecydowanie dłużej. 4. W internecie najczęściej szukam najnowszych wiadomości. 5. Najczęściej gram w gry wyścigowe. WYMYŚLIŁ I NAPISAŁ: fr0zen 6 6 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 W końcu to ma ręce i nogi. Tak się zastanawiam czemu teraz jest to wrzucone skoro październik jeszcze się nie skończył? :O 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Fajnie, zee jest tu tyle ciekawych rzeczy i dodałes od siebie pare nowosci co wczesniej nie były umiesczane w gazetce ++++ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Fajne, leci plusik 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 28 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 @fr0zen device nie davise fajna gazetka 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 nic dodać, nic ująć + dla pana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 świetnie zrobione gratulacje :p 1 "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Robota odjebana perfekcyjnie,widać dużo czasu włożonego! @fr0zen jest kocur! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 28 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 O jaa.. bardzo ciekawa i fajna gazetka! Leci ogromny plus za ilość włożonej pracy i poświęconego czasu! ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 28 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Bardzo fajna praca, luxus się czytało. ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik .exe Opublikowano 29 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Fajne! Leci + 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 29 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) Gazetka niczym się nie wyróżnia, moim zdaniem powinno to być bardziej przyjemne dla oka. Wygląda to jakbyś robił w notatniku i dodał kilka grafik jpg. Spodziewałem się czegoś więcej, mam na dzieje że następna gazetka będzie o niebo lepsza. Łap plusika! Edytowane 29 Października 2019 przez s̶h̶i̶n̶g̶a̶ 1 Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 1 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Ogólnie gazetka dosyć ciekawa i fajnie zrobiona ale jeszcze lepiej by było zrobić ją całą graficznie z mniejszą ilością tekstu, znając realia dużo osób mogło tylko przelecieć oczami nie zagłębiając się w Twoją pracę choć mogę się mylić. Widać, że się napracowałeś za co ogromny plusik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik X-IkSiK Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Wow Widać , że to mega pracochłone i się poświęcacie SUPER Pokazujecie że społeczność, która gra w cs'a to naprawde MEGA ludzie. Ja tutaj mówię o całości nie tylko o gazetkach ale na serio to jest WIELKA Robota !!!! PS. Pozdrowienia dla całej Administracji. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi