Użytkownik Name235 Opublikowano 25 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 1. Imię: Krystian 2. Wiek: 16 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 3-4 Godzinkik na moderowanie 4. Co chciałbyś zmienić: W sumie nic tylko zaprosic graczy. 5. W czym chciałbyś pomóc: Jako moderator będę pomagał w zamykaniu różnych postów pilnowaniem shoutboxa itp 6. Dlaczego akurat ty: Dlatego, że zdeterminowany do pracy i pomocy innym myślę że mnie poznacie, każdy pomyśli "Dopiero co złożył przywitanie a już chce rangi" jednak uważam że skoro sieć się rozwija wymagania nie są konieczne. A także mało ludzi jest tak zdeterminowanych i chętnych nie przyszedłem tu tylko po "range" przyszedłem pomóc a także zostać na dłużej. Mam nadzieję że dacie mi szanse. Aby zostać na dłużej. 7. Staż na forum: Od dzisiaj lecz chcialem pomoc waszej sieci 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak bylem 9. Miejsce na 10 reklam sieci: Nie mialem wzoru reklamowego zeby zrobic Coś od siebie dodam: A więc tak jestem Krystian, pochodzę z Wielkopolski tak więc opisuje się w przywitaniu mam 16 lat, interesuje się sportem, szczególnie piłką nożną, jest to moje hobby..Ale w wirtualnym świecie pokochałem Forum i pomaganie innym a także w rozwijaniu sieci chciałbym tutaj rozwinąć skrzydła i nie skończyć na Moderatorze. W skrócie, jestem miłym,żartobliwym i jeśli trzeba kulturalnym człowiekiem który przestrzega ortografii i zawszę sprawdzam coś 5 razy żeby upewnić się czy to co piszę ma najmniejszy sens. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ zjc(^; Opublikowano 25 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Rekrutacja zamknieta Konto pod podanie Nikt Cie nie zna bo jak napisalem konto pod podanie Elo na nie xDD Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 25 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Rekrutacja na Moderatora Zamknięta. Nie spełniasz nawet żadnego wymagania. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 25 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi