Użytkownik∙ Smerfetka Opublikowano 25 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Imię: Mateusz Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Ponieważ sieć oraz ts mi się spodobał.Oraz ts nie ma opiekuna więc myślę ,że opiekun się przyda. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:TeamSpeak 3 Dlaczego akurat tego serwera:Ponieważ TS mi się spodobał i pewnie potrzebujecie opiekuna ts3.I lubię ts i bardzo się na nim znam. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak byłem.Bardzo dużo razy. Znajomość amxx i panelu (0-10):7-8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):No na razie nie Coś o sobie:Mam na imię Mateusz i mam 15 lat lubię zajmować się tsem oraz pomagać ludziom ,którzy go mają.Oraz interesuję też się piłką nożną oraz koszykówką.Lubie pograć sobie w CSA i pogadać na TSIe. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 25 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Na Nie: - staż na forum - aktywność - wiek - siedzę codziennie na ts3 i Cię jeszcze na nim nie widziałem Odnośnik do komentarza
Użytkownik xenqq Opublikowano 25 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Nowe konto, wiek, aktywność Nie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi