Użytkownik Frosty Opublikowano 31 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Wiele lat temu moja teściowa zaczęła czytać pewien horror. Powiedziała, że był tak straszny, iż go nie dała rady doczytać, tylko wyrzuciła książkę do morza. Kupiłem taką samą książkę, i gdy byłem u teściów, namoczyłem ją pod kranem i po cichutku, nocą, położyłem teściowej obok łóżka. Takiego wrzasku, jak mnie rano obudził, w życiu nie słyszałem 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 31 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 słabiutkie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 średnie 1 "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 takie sobie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi