Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

skarga na ścierwo BlonDas

ραтяууś✌

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Motyla Noga
Nick osoby oskarżonej: BlonDas
Powód (opis sytuacji) : Wchodzi taka ściera bita na serwa, ledwo to do mutacji dochodzi a bedzie prujdupa lecieć mi po całej rodzinie, ja sobie nie pozwolę, nie bede z takim cieciem się cisnął w CS'ie bo jak bym wyłapał to łomem czahe bym rozyebvł:) 
Dowody: Nie mam dowodów, nie chce mi sie bawic w nagrywanie co to coś pluje w mikro, kto go zna ten wie jakim łbem jest:))
Miejsce zdarzenia:  Leczenie dd2 #1
Coś od siebie: Nie sadzilem ze bd musiał tu takie coś pisać, ale nie pozwole sobie a z taka konfiturą nie mam zamiaru się cisnąć;) 5!

@Edit. Nie chodzi o samo wyzywanie jakiekolwiek bo to coś mnie nie obchodzi co tam sie pluje, ale mam swoje zasady ktorych ta szmata nie ma i nikt mi po rodzinie jeździć nie bedzie:)

• Junior Admin
Junior Admin

Ja rozumiem nerwy itp. ale jednak zachowaj kulturę... ii skarga bez dowodów jest nieważna, mogłeś chociaż datę/godzinę podać albo link do demka.

Temat nie w tym dziale, więc przenoszę..

heh1111.png

• Użytkownik
8 minut temu, Dusia napisał:

Ja rozumiem nerwy itp. ale jednak zachowaj kulturę... ii skarga bez dowodów jest nieważna, mogłeś chociaż datę/godzinę podać albo link do demka.

Temat nie w tym dziale, więc przenoszę..

No przepraszam za moje nerwy, po chwili dopiero chcialem to zmienić ale nie ma sensu całego edytować...

CHODZI MI O TO, że nie mam jak wam tego udowodnić bo nie mam demka, ssa nie zrobie bo chyba nie da sie Zescreenować mikrofonu:)))

Data dzisiejsza, godzina 17:30-18:00

Nauczcie to coś szacunku, bo nie mam zamiaru sie z nim wyzywać przez mikro bo każdy wie że to nie ma sensu:))) 

Nie wywyższam się w żadnym stopniu, po prostu szacunek powinien być dla każdego, a coś takiego siadzie na kompa od mamusi i bedzie furczeć :D

A na admina by coś powiedział to by było beż zadnego gadania:))

Pozdrawiam;) i przepraszam raz jeszcze

Jeśli można się wypowiedzieć.. Znam tego gracza i ma on duży brak kultury i zero zahamowań. Zabijesz go to lecą wyzwiska w Twoim kierunku jak i na rodziców typu "żeby Ci matka zdechła" i przez mikro to samo. Jako zwykły gracz starałam się go upominać i prosiłam żeby się uspokoił.. na dłuższą metę to nie działa. Pytając go "co Ci to daje", usłyszałam- "satysfakcję" :o

Prosiłam ostatnio o wejście na serwer @Mefedron13324, żeby zrobił porządek. Gracz otrzymał bana na 30 minut za kulturę, ale to nie dało mu do myślenia. 

Szkoda, że autor tematu nie ma dowodów. Następnym razem postaram się zrobić ss'y tego co pisze, zapamiętać godzinę demka i wtedy napisać zgłoszenie. Na serwerze nie potrzeba takich graczy, bardzo zniechęca to do gry.. 

Pozdrawiam :$

• Junior Admin
Junior Admin

@ραтяууś✌  Niestety skarga bez dowodów jest nieważna +ja sama demka z tej mapy nie mogłam znaleźć, więc nie mogę tej skargi przyjąć, tak jak napisała @Inka.❤, będziecie mieć jakieś dowody typu demko albo SS to wtedy napiszcie skargę, a na pewno dostanie karę na długi czas.

@Mefedron13324 Miej tego gracza na uwadze.

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

odrzucona.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

heh1111.png

• 8 miesięcy temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]