Użytkownik PLAYSU Opublikowano 31 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 1. Nick: playsu 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: admin only mirage #1 3. Powód: Jestem aktualnie zmuszony zrezygnować z rangi administratora ponieważ mam teraz zbyt dużo problemów prywatnych i nie dam rady grać. Teraz moje zycie wyglada tak ze musze stawac o 5 i wracam 20/21. Wiem że @MeatCSGO @strajkkk poradzą sobie w tej roli a gdy ja już się ustatkuję i będzie możłiwośc to złoże ponownie podanie Kocham was Dziekuje @Youmuus za szanse 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 O mnie już zapomniałeś Powodzenia mam nadzieję że problemy się rozwiążą i będzie git. Czekam na powrót Pozdrawiam ciepło 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik strajkkk Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Będę tęsknił mordo, powodzenia życzę...! 1 Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 2 Listopada 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Mam nadzieję, że jak ustabilizujesz swoje życie prywatne to jeszcze do nas wrócisz. Uprawnienia na serwerze zabrane. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi