Użytkownik flyz11 Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Nick:flyz11 Imię:Kuba (na drugie mam Krystian) Wiek (dokłada data):3.10.2000 SID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198874799478 STEAM_0:0:457266875 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem tu od niedawna, więc mogę tyle ile jestem w domu. Opisz siebie: Nazywam się Kuba mam 19 lat, Lubię pomagać innym, uprawiam sport czyli piłkę nożną (moje marzenie zostać piłkarzem) we wolnych chwilach przebywam na arenie 1vs1. Startuję co miesiąc w biegach szkolnych itp. Jestem miły, Nie sprawiam problemów czasami mnie trochę ponosi, ale jak każdego czasami emocję potrafią ponieść za daleko. Dlaczego akurat Ty?:Ponieważ już tą funkcję sprawowałem na escape i lubię pomagać graczą, umiem odróżnić cheatera od czystego gracza Chcę pomóc innym forumowiczą posiadającą tę rangę żeby nie siedzieli 24/7 na forum i żeby mogli od tej pracy trochę odpocząć.Jestem na forum tyle ile mogę, Jestem zaangażowany do tej pracy i lubię pomagać, Czy miałeś styczność z Amxbans?:Oczywiście, na tamtym forum sprawowałem tą funkcję i dobrze sobie radziłem. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 -Czemu tyle? Ponieważ miałem styczność z cheatami różnego rodzaju (oczywiście tylko na botach testowałem. i umiem odróżniać ludzi z tym złym sposobem grania. Kontakt:GG, Ts,Steam.forum Edytowane 1 Listopada 2019 przez flyz11 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 1 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Okres próbny + wiek + doświadczenie + podanie + chęci -/+ aktywność na forum 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 24 minuty temu, device napisał: Okres próbny + wiek + doświadczenie + podanie + chęci -/+ aktywność na forum Jak Pan wyżej, można dać szansę okres próbny (tydzien). 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka luxanna;^^ Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Tak! + wiek + doswiadczenie + juz byl bl'em na innej sieci i sobie bardzo dobrze radzil + chęci powodzonka @NoMercy. ten twoj 3 argument to troche beczunia bo jakby nie brakowalo ubt to by zamkneli rekru ; ) 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Na nie -Staż -aktywność -Jest trzech ubt, i dają radę więc jak na razie na NIE za szybko te podanie.. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Aventor18 Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Okres próbny +Wiek + Doświadczenie + Podanie + Chęci Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Staż. - Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu Aktywność. Rozpoznawalność wśród graczy. Podanie nie przekonujące. Startowali konkretniejsi kandydaci na tą posadę,i nie odłączyli do grona, będę się trzymał, aby z tobą było to samo, pomimo tego, że wypowiedzi osób, które znasz/nie znasz są na +. NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vector123 Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Okres próbny jak dla mnie +Wiek +/- aktywność +podanie ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik ^No Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Masz moje popracie na TAK +wiek +ogarnia +potrafi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Znam Cię więc jestem na tak: +wiek +chęci +/-aktywność Jednakże... popraw swoją aktywność i daj się poznać innych bo jak na razie to nie widzę Cię nigdzie - jeb**** ninja XD Najważniejsze rozpisz dobrze demko sprawdzające jeśli w ogóle dadzą Ci szansę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paradise Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Jestem na nie - konto zarejstrowane tydzien temu - malo znany Dlaczego maja cie przyjac? Tak samo napsialem podanie i zostalo odrzucone bo nie spelnialem wymagania stazu na forum. Sprobuj za jakis czas! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Jestem na NIE - Nie znam cię. - Podanie mnie nie przekonało. - Jesteś z nami krótko + Wiek 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 2 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 11 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi