Użytkownik Vector123 Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Cześć wszystkim i graczom DD2/INF i innym oraz użytkownikom naszego forum. Pomyślałem ,że przecież admina nie będzie zawsze na serwerze w nie których momentach może ich po prostu nie być. A gracze mogą się wyzywać i nic się im nie stanie. Więc pomyślałem ,że na serwer można byłoby wprowadzić AutoBan za przeklinanie. Wyjaśniam na dole o co chodzi ; Chodzi w tym o to ,że jeżeli dany gracz przeklnie np 3 razy pojawia mu się ostrzeżenie 1/3 następnie 2/3 i po 3/3 dostaję bana na 5 minut za kulturę. Wiadomość którą chciał wysłać może się nie pojawiać lub może być zastąpiona reklamą forum np Gracz piszę : kur** chu** i naciska ENTER A za to pojawia mu się OSTRZEŻENIE 1/3 i zamiast tej wiadomości Zapraszam na nasze forum StrefaSkilla.pl czy coś takiego. Piszcie co o tym sądzicie. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza
Gość Inka. Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Brzmi ciekawie, bo osobiście nie lubię przekleństw.. tylko jak to ma się w praktyce? Nigdy czegoś takiego nie widziałam I czy nie obciąży to serwera? Ogólnie pomysł dobry. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Wprowadziłem to sekundę temu, ale mam co do tego wątpliwości pod względem lagów. Jeżeli będą występować lagi przez to, po prostu anuluje ten plugin. Proszę pisać w takiej sytuacji pod tematem Okres testowy tego pluginu wygasnie najpozniej o godzinie 23 z soboty na niedziele, jezeli plg przejdzie prawidlowo test zostanie na zawsze, jezeli nie w tej sytuacji zostanie usunięty. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Grałem i to nie powoduje żadnych lagów więc to przejdzie bez problemu :) 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 1 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 @UP przy takiej ilości graczy to raczej nie ale jutro przy np 20+ to mozna popatrzec ale widze ze procent wzrostu procka o 6 procent, no nic jutro się sprawdzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vector123 Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 U mnie też. Gram z graczami i nic się nie dzieję. Lecz zauważyłem ,że u nie których graczy tak jak u mnie ping jest 30 nagle 60 i 70 powrót do 25 , 30. Nie wiem czym to może być spowodowane gdzie na innych serwerach ping jest okej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 10 godzin temu, Czarab napisał: Chodzi w tym o to ,że jeżeli dany gracz przeklnie np 3 razy pojawia mu się ostrzeżenie 1/3 następnie 2/3 i po 3/3 dostaję bana na 5 minut za kulturę. Nie rozumiem. Skoro przekleństwa będą zastąpione reklamą forum to po co dawać za to bana? Ktoś będzie przeklinał to za darmo będzie reklamował forum, czy to źle? XDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vector123 Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Powiem tak ja nie powiedziałem ,że tak musi być.Ale może. Mi chodzi tylko ,żeby nie wysyłane były wiadomości z przekleństwem Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Na tą chwilę są lagi więc odrzucam ten plugin. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi