Użytkownik SqN.! Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Witam, tak jak w temacie chodzi tu o AntyCheat'a. Zauważyłem, że jak wchodzą odpaleni gracze to nie wywala ich od razu tylko po jakiś paru rundach. Jest to bardzo denerwujące, ponieważ nie można sobie spokojnie pograć. Liczę na szybkie tego ogarnięcie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Niestety to nie od Nas zalezy, tak po prostu musi być Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vector123 Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Dobra ,ale jak jesteś na serwerze to go zbanuj. A nie czekasz na anty czita. Tak jak wspomniał Terry tak musi być... Odnośnik do komentarza
Użytkownik SqN.! Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 1 godzinę temu, Vector123 napisał: Dobra ,ale jak jesteś na serwerze to go zbanuj. A nie czekasz na anty czita. Tak jak wspomniał Terry tak musi być... Pisałem to gdy jeszcze nie miałem admina. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vector123 Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 @Tery Sądzę ,że można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi