Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Zbakane Oko

WujMamrot

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Wzór:

Twój Nick:WujMamrot

Nick oskarżonego:ZbakaneOko

IP/SID oskarżonego:

Powód skargi: nie wiem jak to nazwac "zabranie admina bez zadnej podsawy" 

Opis sytuacji:opis ponizej 

Dowody (Demko,ssy,świadkowie):ponizej 

@Sh1zO @Dusia @Radziuu prosze o podjecie decyzji i wypowiedzenia sie 

Witam pisze skarge na @Zbakane_OkO poniewaz zabral mi admina tzn nie on bo on moze se tyle co nic napisal do @Trivor pw na steam zeby mi zabral admina za skarge z tego co wiem jezeli admin zawinil bo dal bana a dalem nie slusznie przyjmuje na klate ostrzezenie!! Nie ktore skargi sa wogle bezpodstawne ale ta byla zasluzona! A wiec kolega Oko prosi mi  o robienie rsow bo on nie ma czasu po to jest opiekunem liczyl sie z tym ze to bedzie jego obowiazek!!  a teraz konkretne dowody bo pisac to mozna do jutra a po co @Zmiksowany obejrzyj to tez domagam sie degradacji do rangi użytkownik

1.Dowod ze nie mam ostrzezen ani nic ed3fd23cee56a.jpg

2.Dowod caly czas mam 6+ reputacji raz chyba mialem 5 co swiadczy ze siedze naly czas i ogarniam!! moze nie jestem najlepszy ale daje rade 

ca9d9ebebed83.jpg

3. Dowod ktory dostalem od Oka w ktorym klamie i oszukuje !! 

c7c821f4f1cf2.jpg

4.Przyklad nie chce tego robic ale za to co napial a udaje kolege najbardziej mnie wkurzyl. A z tego co wiem to wlasciciel slucha opiekuna wiec do Trivora nie mam zalu wogle 

834deedb9bfbd.jpg

5.Mam isc plakac do Trivora ?? kto mu kazal zabrac flagi ?? 

1a65f1202a459.jpg

i porsze jego gt :D widac ile siedzi i poswieca czasu na serwie 

23f83d3598a60.jpg

a tutaj zamieszczam co ludzie mysla o jego decyzji !! 

.Bez podstawne zabranie upawnien !! 

Prosze o zdegradowanie do rangi uzytkownik na forum!! na serwie zabranie flag bo chyba kogos tu ponioslo

• Lubię to! 7
  • Użytkownik∙

Witam,szanowne grono pedagogiczne,rodziców i was drodzy forumowicze.

Ja może i nie mam wielkiej mocy,ale jak dzieje się niesprawiedliwość zamieniam się w grubego Batmana i pomagam poszkodowanym.

Wypowiem może się o mojej sytuacji.Był jakiś czas co owy opiekun wchodził na serwer i spamił,że rekrutacja na adma otwarta.No to myśle sobie spytam się typa ile składka kosztuje,bo kieszonkowe 20 zł miesiecznie było jest i bedzie nie pewne.Także pisze na u@ za ile składka,a typo z góry,że nie dostane adma,gdzie ja zadałem tylko pytanie a  on mnie automatycznie wykluczył.

Nie wiem czy tylko ja mam tak,że czuje,że to taki ninjaopiekun nikt go nie widzial,nikt nie slyszał,co potwierdza GT.

Moje wyobrażenia co do opiekuna są zupełnie inne niż realia.

#newguardian

Pozdrawiam.Gruby Batman

• Lubię to! 3

• Użytkownik

@czarnoziem100 obstawiam że ty jesteś legendarny puszek . Tyle co było skarg na ciebie od graczy to głowa mała . Dlatego tak ci napisał . Jak osoba na którą są skargi co chwilę może mieć admina . Zwłaszcza że sam łamiesz regulamin sam ci dałem parę razy bana za nieprzestrzeganie regulaminu . 

Co do samej skargi po części jest słuszna najpierw wymienię dlaczego  tak jest

+ @Zbakane_OkO ewidentnie skłamał co do odebrania ci adm 

+ Ewidentnie walną się w ostrzeżeniach 

Teraz kilka słów na obronę @Zbakane_OkO :

+ GT ma słabe ale to jest opiekun on  nie musi być na serwie . O. Ma nadane flagi by usprawniać serwer  i to ma robić admini aby  ogarniali porządek na serwerze  opiekun ma inne zadanie moim zdaniem 

+ Samo odebranie admina jest do spowodowane tym że masz co chwilę skargi . A największym twoim błędem jest to że nie dałeś bana osobie która latała na sgs ( chyba to było  to ) tylko dlatego że to był twój kolega a w dodatku go broniłeś ( tak mi się wydaję z skargi na ciebię którejś ) . Nie może być tak że  admin nie banuje swoich kolegów  kiedy łamią regulamin  . Jak by wtedy wyglądał serwer . 

Podsumowanie najpierw co do @WujMamrot ja bym odebrał ci admina na tydzień żebyś się nauczył że nie może tak być  że nie banujesz " swoich" . Potem bym ci oddał adm z ultimatum że 1 skarga i  odebranie admina   . 

A co do @Zbakane_OkO  Zwrócił  bym mu uwagę i dał ostrzeżenie za mącenie  z tym adminem   . I zwrócił uwagę by był na serwie te 3 h tygodniowo by ludzie nie mieli  problemów z GT jak teraz . 

A co do samego admina który został  odebrany @WujMamrot zwrócił  bym mu go za to całe zamieszanie i chęci zostania . 

Zostałem zaproszonym  do wypowiedzi więc to zrobiłem . To wszystko jest oczywiście tylko moje zdanie 

GFTePd.png

• Dusia odblokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

W temacie niech się już nikt nie wypowiada! 

@Trivor będzie miał czas to ją rozpatrzy 

heh1111.png

• Użytkownik

Chciałem żeby admin stracił flagi ponieważ były na niego liczne skargi za jedną dostał ostrzeżenie link, 2 razy błędnie rozpisał demka i dostał kolejne ostrzeżenie link.

Gdy wpłynęła następna skarga link postanowiłem zabrać flagi na 2 tyg. i zobaczyć jego zachowanie. 

To się wykazał i napisał skargę na mnie i na kolege z team link

Notoryczne spamowanie amx_vote. Nie dociera do niego że ma 2 ostrzeżenia. Nie ogarnia funkcji Admina link, linklink.

Pierwsze podanie na admina było odrzucone link, za drugim razem postanowiłem dać okres próbny link.

W podaniu na admina DD2 #1 dobrze go opisali drugi hakai link

Tak długo jak będę opiekunem DD2 #2 nie chce go w swoim team.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

• Użytkownik∙

Skarga na Cb jak najbardziej slusna czemu sam przenosisz posty na swoj temat do kosza  ?? Moje GT w porownaniu do innych jest wysmienite dwa bledy a Ty chcesz mi admina zabrac ?? Piszesz ze spamuje amx_vote czy to nie bylo wyjasnione ?? bo bylo widac jak jestes w temacie !! jak bys sie troche intrewsowal serwerem to bys nawet glupie rsy zrobil!! 

Twoja wypowiedz do mnie na steam swiadczy o Tobie tylko!! Moze inni admini tez sa zjebanymi łbami co ?? 

[Wczoraj, 22:01]
Zbakane_OkO | StrefaSkilla.pl:
    jestes zjebany piszesz skargi na mnie i innych adminów, potrzebuje zgranego team  a nie dzieciaków którzy sie kłucą miedzy sobą
    wywalasz prywatne wiadomości na forum
    jestes zjebany łbem i nie chce takiego admina w team 

Skarga poszla dla tego bo on wogle nie uzywa admina afk cele nic nie robi wiec po co Ci w TWOIM team taki kots ?? podobno nie sluchasz sie innych wiec ?? Na srwie tylko jestes od podliczania GT i tak robisz to 23h :D mowisz ze nikt mnie nie chce to czemu to wywaliles do kosza ?? prosze o to dowod !! Ty sie nie nadajesz na opiekuna ale lepszy taki niz zaden. W podaniu jak bys nie zuwazyl pisalem ze nie gralem bardzo dlugo wiec do konca nie ogarnialem wszystkiego !! teraz juz duzo sie nauczylem a chyba nikt odrazu nie wiedzial wszystkiego !! 

tutaj widac czy nie chca mnie na serwie wychodzi tylko na to ze ty nie chcesz ale ja prosic na kolanach nie bede !!  wiem ze dostane warna ale trudno nie pozwole Ci klamac tak jak Ty to robisz do tej pory!! 

@Trivor jaka decyzja ?? 

• Ha ha 1
  • Junior Admin
Junior Admin

@Zbakane_OkOJest opiekunem i ma prawo decydować kogo chce mieć w swojej ekipie administracyjnej serwera to, że postanowił Ci zabrać admina, to jest jego sprawa i jak widziałeś, nie dostałeś degrada bez powodu, miałeś dostać degradacje na dwa tygodnie tylko i @Zbakane_OkO miał przyjrzeć się Twojemu zachowaniu, a Ty co zrobiłeś podczas tego...? Jak dziecko zacząłeś pisać na wszystkich skargi, bo zostały Ci zabrane flagi... Swoim, nieodpowiednim  zachowaniem  postawiłeś administracje serwera w złym świetle, gdzie byłeś jako jeden z nich, nie powinieneś się tak zachowywać

Przez takowe zachowanie zostałeś zdegradowany całkowicie i kolejne podanie możesz napisać za miesiąc.

@Zbakane_OkOZa obrażanie admina na steam i jakieś ściemnianie dostajesz ostrzeżenie na opiekuna, jeszcze jedno ostrzeżenie zakończy się degradacją.

@WujMamrot W administracji serwera chodzi o zgranie, jeśli są zgrzyty w administracji to odbija się to na całym serwerze, przemyśl to.

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

UZ1LwT4.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]