Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

X oszust wygrał D

skyton

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

nie wiem gdzie to napisać to napiszę tutaj

Chciałbym zgłosić błąd, który pojawił się w wynikach konkursu halloween. Otóż organizator konkursu tak dobrze sprawdzał pracę, że oszust pojawił się na pierwszym miejscu. Szczerze mówiąc, miałem nie pisać tego tematu, ale mija już jeden dzień od wyników konkursu i nie zapowiada się na to aby owa osóbka została ukarana, oraz zdyskwalifikowana.

Dowodziki

j8lAQ7U.png

WbX9x1I.png

4UFpw2T.png

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

dQCetEw.gif11zxbxy.pngdQCetEw.gif

• Zasłużony

Skoro tez brałem w tym udział to się wypowiem. Mi to lotto że eryk wygrał poduszkę bo mam trzy swoje, ale jeśli administracja organizuje konkurs i oznajmia że będzie wszystko dokładnie sprawdzać po czym:

1. Na początku były źle ogłoszone wyniki bo jeden z j@ się pomylił

2. Typek kopiuje pracę z neta 1:1 podpisując się pod nią to jest coś nie halo.

Jeśli organizujecie konkurs dla 'NAS' to róbcie to z głową. 

Czekam na kubek bo mi kawa stygnie

e$$a

• Lubię to! 1
  • Trivor odblokował(a) ten temat
  • Premium
Premium

Ja dodam tylko tyle. To jest tylko zabawa ale oszustwo było i na dodatek w chamski i bezczelny sposób @Eryk chwali się tym na sb jakby był bezkarny i myślał że wszystkich zrobił w uja. ;0 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik∙
19 minut temu, device napisał:

Ja dodam tylko tyle. To jest tylko zabawa ale oszustwo było i na dodatek w chamski i bezczelny sposób @Eryk chwali się tym na sb jakby był bezkarny i myślał że wszystkich zrobił w uja. ;0 

Wiem że jest to zabawa, tak jak chyba wszyscy, nikt nie brał tego konkursu na poważnie, oprócz Eryka który dopuścił się nawet oszustwa, żeby wygrać jakąś tam poduszke. I gdyby nie te zachowanie które opisałeś wyżej, nie napisałbym tego tematu i nie dociekał bym aż tak aby został ukarany.

• Lubię to! 1
  • Super 1

dQCetEw.gif11zxbxy.pngdQCetEw.gif

• Zasłużony

Dobra, zacznę od tego, że chyba każdy ma życie prywatne i chyba niepotrzebnie robisz nagonkę, że "mija kolejny dzień, a nikt się tym nie zajmie". Jest weekend, oznacza to mniej więcej tyle, że większość wychodzi z domu, a nie siedzi przed PC i sprawdza forum 24/7. Wiem o tym, właśnie jak wróciłem do domu (czyt. 2min temu) nawet nie zdążyłem zjeść kolacji, bo już mam pisać temat. Zgłaszałeś to, pisałem na shutboxie komuś tam, że pojawi się temat z nowymi wynikami, a Ty aż musisz zakładać temat. Zgłosiłeś to w temacie, zgłosiło mi to już z 3 osoby na pv, a Ty jeszcze zakładasz jakiś bezsensowny temat na forum. Co do sprawdzenia prac, prace były sprawdzane, ale nie wszystkie. Sprawdzałem prace, które wstawiali użytkownicy lub osoby nie pełniące funkcji na forum lub pełnią ją krótki okres czasu. Nikt by chyba się nie spodziewał, że osoba posiadająca tyle rang na forum i mająca taki wkład w sieć dopuści się oszustwa. Oczywiście jest to mój błąd, wykorzystany został mój kredyt zaufania do w/w osób. Zrobił to co zrobił i nie ma co drążyć tematu, gdyby ten temat nie powstał to już byłyby nowe wyniki, ale dziś już padam i może zrobię późno w nocy lub jutro jak wstanę. Poza tym, tam było napisane nagroda niespodzianka, nikt nie mógł wiedzieć co się kryję pod tą częścią zdania. 

PS. Nie każdy siedzi 24/7 na forum, jest weekend więc daje siana...

• Ha ha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]