Użytkownik Tikey Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 1. Nick: Tikey 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Wlasciciel FFA+BF2 3. Powód: Są 2 powody. 1.Brak czasu na prowadzenie serwera. 2 Mój współwłaściciel serwera zrezygnował z prowadzenie FFA. Samemu nie dam rady wykładać całej sumy na serwer i reklamę tak więc nie pozostaje mi nic innego jak rezygnacja. Chciałbym wam podziękować z danie mi szansy na dołączenie do sieci, nie wyszło tak jak planowałem. Zwiodłem was i za to was przepraszam. Proszę o zabranie rangi Właściciela FFA+BF2 oraz zabranie rang moim administratorom serwera. PS. Nie wiem czy w dobrym dziale napisałem, jeśli nie to proszę o przeniesienie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Chęci były, lecz jak wiadomo, nie wszystko zależy od tego, nie pomyślałeś nad tym, czy osoba jakaś chętna się do tego nie znajdzie,żeby wesprzeć serwer finansowo i pomóc jako Współwłaściciel? Dzięki za danie mi szansy na tej posadzie! Może jeszcze, kiedy coś wypali i pójdzie po twojej myśli! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vector123 Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Nic się nie stało. Na pewno szkoda trochę ale trudno Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi