Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Amas Odwołanie

Amas

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Amas

Admin banujący: -

Serwer: Only DD2

Data zdarzenia: Przed chwilą

Opis sytuacji: Witam. Serwer wykrył u mnie spin hacka i zostałem zbanowany permamentnie. Odwołanie piszę ponieważ żadnych cheatów nie posiadam, a serwer źle zinterpretował wykonywane przeze mnie czynności, albowiem wpisałem w konsole komendę m_yaw 10 i po prostu kręciłem się strzelając...Po prostu z nudów... takie chwilowe odbiegnięcie od rozgrywki. Na serwerze gram nie od dzisiaj i myślę, że nie jeden gracz może potwierdzić, że żadnego spinhacka nie posiadam. Jeżeli wytłumaczenie słowne nie wystarczy - zachęcam administracje do obejrzenia demka z HLTV gdzie wyraźnie widać, że całą tę mapę jak i poprzednią nic się nie działo, a moja 'zabawa' trwała nawet nie minutę. Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie odwołania.

Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): http://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2985

Wycinek bana z konsoli:  [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Spin hack detectedtriv'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:18839906'
[AMXBans] Your IP: '31.60.2.26'
[AMXBans] ===============================================

• Użytkownik

@WujMamrot Ale Ty wiesz co to jest spin hack? :P Właśnie tego cheata u mnie wykryło. A wykrywa go na podstawie tego z jaką prędkością się obracasz w okół własnej osi. Wpisz w konsole m_yaw 10 i zobacz jak to wygląda :) A jak myślisz, że to nie daje z błędami to się mylisz :P Nawet skłoniłbym się stwierdzić, że pluginy antycheatowskie w większości przypadków wykrywają błąd. Widziałeś wujaszek żebym kiedykolwiek od dnia jak gram na serwerze kręcił się z zawrotną prędkością? Bo właśnie za to zostałem zbanowany. A ten cały spinhack tylko to właśnie powoduje. 

• Właściciel
Właściciel
3 minuty temu, WujMamrot napisał:

System ktory wykrywa czity wykryl u Cb czita i serwer dal Ci bana wedlug mnie ono nie daje z bledami musiales cos miec @Amas nie dostales od zadnego admina bo przeciez tam oprocz mnie i @Olivier praktycznie malo kto jest :D ale mnie juz chyba nie bedzie poczzekajmy na decyzje :D

bana dostales za to ze system wykryl "Spin hack detectedtriv" ciezko o Ub bedzie :D aczkolwiek jako gracza @Amas lubialem Cie szkoda ze tak wyszlo 

Co ty jakies poezje wygadujesz. Wlasnie anty czit sie czesto myli. Trzeba obejrzec demko

• Wow! 1
  • Użytkownik

@Trivor Wstawiać demko czy ściągniecie z HLTV?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]