Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Czy jakakolwiek z Twoich przyjaźni zakończyła się z głupiego powodu? Jaki był powód? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Raczej nie miałem takiej przyjazni, nie pamietam Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Raczej nie, jeśli zakończyłem z kimś przyjaźń to na pewno miałem ku temu poważny powód. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Raczej nie kończy się przyjaźni z jakiejś błahostki. "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 3 Listopada 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Mam dwie tylko relacje przyjacielskie i nadal trwają Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 2 godziny temu, fr0zen napisał: Raczej nie, jeśli zakończyłem z kimś przyjaźń to na pewno miałem ku temu poważny powód. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 zakończyć nie,bardziej powoli z czasu na czas się rozpada,brak czasu z powodu dziewczyny z drugiej strony. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Tak, powodem było to, że przyjaciółka zrobiła z siebie kogoś kim nie była aby zaimponować innym przez co stała się zupełnie innym człowiekiem, kontakt się urwał a ja nie chciałam aby opinia o niej była też opinią o mnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik FlyBoyTarantino Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Zakończyła się poprzez chłopaka byłej już przyjaciółki. Jej chłopak był cholernie zazdrosny o to, że spędzam z nią więcej czasu. Więc naopowiadał jej jakieś niestworzone rzeczy i ogólnie zbuntował ją przeciwko mnie. Nie polecam Odnośnik do komentarza
Użytkownik danny` Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Może się nie skończyła ale przerwa już przeszło miesięczna przez głupią sytuację z uberem XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Brak pielęgnacji przyjazni skutkuje jej końcem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jadzka_Jedziemy_Ich Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Tak a było to o głupie 20zl które było oddane ? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Liilith Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Zaczęła cpać , i zmieniła się o 180 stopni ;] 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Listopada 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi