Użytkownik Frosty Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Miesiąca #Listopad Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca Listopad, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać taki tytuł. Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia. https://strefaskilla.pl/temat/10568-uzytkownik-miesiaca-zasady/ Głosowanie trwa od dzisiaj tj. 3.11.2019r. a zakończy się 30.11.2019r. Wzór: Nick: Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 3 Listopada 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Nick: @Inka.❤ Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ponieważ Karolina jest osobą otwartą na innych ludzi, jest sympatyczna, zawsze jest szczera, odkąd jestem na forum, nie zauważyłem aby popadła z kimś w konflikt. Myślę, że można z nią pogadać o wszystkim, choć na zaufanie u Karoliny trzeba sobie zasłużyć. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 n 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Nick: @BMW E60 M5 Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Przyprowadza swoje loszki na forum (iksde) jest aktywny na strefoboxie i zawsze go rozrusza iii jest aktywny w konkursach forumowych Bmw na forum = jakas laszka wbijająca za nim 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Truckdriverka. Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Nick: @Inka.❤ Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Tylko z obserwacji - wydaje się być najbardziej miłą i pomocną osobą tutaj. Aktywna zarówno na forum jak i na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Nick: @Inka. Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ładna i miła 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Nick: @fr0zen Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Przed rezygnacja robil bardzo dużo dla forum. Był zaangażowany w życie forum, i poprostu był jednym z lepszych moderatorów. Niestety napisal rezygnacje i dlatego myślę że użytkownik miesiąca było by takie małe podziękowanie i dowód na to że się starał. Pozdrawiam serdecznie każdego. 1 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Nick: @fr0zen Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Według mnie byl najlepszym moderatorem, nie afiszowal się rangą tylko robił to co do niego należało. Godnie reprezentował forum. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 1 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Nick: @fr0zen Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Przed rezygnacją najlepszy z moderatorów, przyzwoicie wykonywał swoje obowiązki i był bardzo aktywny. Według mnie to on zasługuje na użytkownika miesiąca ze wzgląd na swoje dokonania ;C 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Nick: @Inka. Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Jest Aktywna na forum, Udziela się gdzie tylko może, bardzo aktywna osoba. zawsze pomocna i miła Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownikiem miesiąca zostaje @Inka. gratulacje! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi