Gość Cheaxlite Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Oficjalnie chciałbym się pożegnać z wami, odbijam na ten moment od c'sa oraz od przebywania na jakimkolwiek forum c'sowym. Od jakiegoś miesiąca zastanawiałem się nad tym tematem, rozmawiałem z trzeba osobami na ten temat,jedną z nich jest @Frosty pisałem mu że chęci nie mam, żeby tutaj przebywać, lecz namawiał mnie, abym został,ale: Z dnia na dzień traciłem chęci, przebywania na forum, oraz grania na serwerach cs 1.6 do tego adminując na nim, wszystko było monotonne, nie miałem takiej rozrywki z siedzenie na forum i grania,jak na początku przybycia na tą sieć. Powodem jest także to, że wkręciłem się troszkę w te forum,i dużo czasu na nim przebywałem,i często wychodziło to, że wolałem spędzać czas przed pc, niż robić korzystniejsze rzeczy,drugim faktem jest to,mniej czasu także poświęcałem mojej dziewczynie co było/jest minusem. Sam nie wiedziałem czego chce, myślałem także chwilami pójścia na inną sieć, żeby zacząć od nowa wszystko, ale ostatecznie nie poszedłem na żadną inną. Moim celem tutaj było dążyć w kierunku UBT, jako główna osoba tego, lecz to nie nastąpiło,i z jednej strony dobrze,bo gdybym nią został,też bym zrezygnował. Chciałbym podziękować za danie mi szansy na tych posadach, myślę, że jakoś tragicznie ich nie sprawowałem, często też czasu nie było na pewne rzeczy związane z nimi, lecz starałem się wszystko ze sobą pogodzić. Zrobiłem tyle na ile mi czas i chęci pozwoliły! Poznałem Masę osób poznałem tutaj takich sympatycznych z którymi aż miło czas przebywał,nie będę tutaj oznaczał,lecz kto powinien wiedzieć o kogo chodzi ten wie! I przepraszam jak wyszło z tego pożegnania,masło maślane,lecz to były pisane na spontanie. Trzeba więcej czasu poświęcić dziewczynie,a na przyjemności przyjdzie jeszcze czas i chęci które może wrócą. Cześć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 cze Odnośnik do komentarza
Użytkownik herbata Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Trzymaj się mordeczko mamy tam jakiś kontakt wiec odzywaj sie Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 3 maj się! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 3 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 "Trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny." Eryk wariacie, trzeba jakoś przyjąć twoją decyzje, co Nie zmienia faktu, że zegnamy się na stale. Cały czas w kontakcie agencik ! Odnośnik do komentarza
Gość Inka. Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Trzymaj się i zaglądaj tu czasem! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Jestem zaskoczona ?... W razie trudnej pracy domowej wiesz gdzie mnie szukać. Powodzenia wariacie! ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 i kto tera bedzie banował Powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Będę tęsknił Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Sayonara Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 o/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Kto teraz będzie oznaczał UBT, że jest demo do rozpisania, o niee.. Narka. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Trzymaj się mordo ;D Odnośnik do komentarza
Użytkownik SqN.! Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Siemka. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 3 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 papito Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 3maj się! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 3 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Trzymaj się :l Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 narka Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Karolinka ` Opublikowano 3 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 4 Listopada 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 3maj się narka Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 nara Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi