Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Bayo.

Gość Cheaxlite

Rekomendowane odpowiedzi

Oficjalnie chciałbym się pożegnać z wami, odbijam na ten moment od c'sa oraz od przebywania na jakimkolwiek forum c'sowym.

Od jakiegoś miesiąca zastanawiałem się nad tym tematem, rozmawiałem z trzeba osobami na ten temat,jedną z nich jest @Frosty pisałem mu że chęci nie mam, żeby tutaj przebywać, lecz namawiał mnie, abym został,ale:

Z dnia na dzień traciłem chęci, przebywania na forum, oraz grania na serwerach cs 1.6 do tego adminując na nim, wszystko było monotonne, nie miałem takiej rozrywki z siedzenie na forum i grania,jak na początku przybycia na tą sieć. Powodem jest także to, że wkręciłem się troszkę w te forum,i dużo czasu na nim przebywałem,i często wychodziło to, że wolałem spędzać czas przed pc, niż robić korzystniejsze rzeczy,drugim faktem jest to,mniej czasu także poświęcałem mojej dziewczynie co było/jest minusem.

Sam nie wiedziałem czego chce, myślałem także chwilami pójścia na inną sieć, żeby zacząć od nowa wszystko, ale ostatecznie nie poszedłem na żadną inną. Moim celem tutaj było dążyć w kierunku UBT, jako główna osoba tego, lecz to nie nastąpiło,i z jednej strony dobrze,bo gdybym nią został,też bym zrezygnował.

• Chciałbym podziękować za danie mi szansy na tych posadach, myślę, że jakoś tragicznie ich nie sprawowałem, często też czasu nie było na pewne rzeczy związane z nimi, lecz starałem się wszystko ze sobą pogodzić. Zrobiłem tyle na ile mi czas i chęci pozwoliły!

Poznałem Masę osób poznałem tutaj takich sympatycznych z którymi aż miło czas przebywał,nie będę tutaj oznaczał,lecz kto powinien wiedzieć o kogo chodzi ten wie!

I przepraszam jak wyszło z tego pożegnania,masło maślane,lecz to były pisane na spontanie.

Trzeba więcej czasu poświęcić dziewczynie,a na przyjemności przyjdzie jeszcze czas i chęci które może wrócą.

Cześć.

• Użytkownik∙

cze

• Użytkownik

"Trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny." Eryk wariacie, trzeba jakoś przyjąć twoją decyzje, co Nie zmienia faktu, że zegnamy się na stale. Cały czas w kontakcie agencik ! 

• Użytkowniczka

Jestem zaskoczona ?... W razie trudnej pracy domowej wiesz gdzie mnie szukać.  Powodzenia wariacie! ?

• Wow! 1
  • Użytkownik

Kto teraz będzie oznaczał UBT, że jest demo do rozpisania, o niee.. Narka. 

• Ha ha 1

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Trzymaj się mordo ;D

• Użytkownik

Siemka.

image.png.a09007e5f453077724c006749c346f38.png

• Premium
Premium

papito 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

Trzymaj się :l 

• Donator
DONATOR

3maj się ;) narka 

• Użytkownik

wMszZvq.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]