Użytkownik strajkkk Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 1. Nick: strajkkk 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin Only Mirage #1 3. Powód: Rezygnuje z powodów rodzinnych, do tej pory grałem dużo na serwerze (7h dziennie), ale od dzisiaj mój czas został ograniczony tak jak wspomniałem z powodów rodzinnych. Dziękuje całej administracji w szczególności @PLAYSU. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś tutaj wrócę. Trzymajcie się! 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Nie rób mi tego :c 2 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka aimelia Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Proszę NIE! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLAYSU Opublikowano 4 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ajjj wrócimy silniejsi ? 1 Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 4 Listopada 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Uprawnienia na serwerze zabrane. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi