Premium NetaO RIP Opublikowano 5 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Nick: device Imię: Wiktor Wiek: 18 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/device/145.239.23.161:27110/ (GT leci w górę) kiedyś też grywałem ale to chyba na początku czerwca Steam/Nonsteam (Link do profilu): steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198425290409/ Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: tak (zostanie opłacona w następnym tygodniu) Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Od kilku dni na serwerze nie widziałem żadnego admina co mnie trochę smuci. Mam trochę wolnego czasu i powróciłem do csa więc w jakimś stopniu mogę pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze bo często ostatnio na nim grywam. Znam się na robocie bo już taką funkcję pełniłem. Kontakt: forum/steam podany wyżej Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Jestę na tak, + wiek + skuadka + pdn. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vector123 Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Gram na dd2 czasami. I sądzę ,że można dać szansę lecz na pewno nie jestem za całym ,,TAK" ,ponieważ : +Wiek +podanie Duży MINUS - GT 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 5 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Tak +Wiek +Podanie +skladka Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 6 Listopada 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Obecnie na nie - GT - podanie nie przekonuje, wygląda jakbyś pisał na szybko byle było - krotko z nami jesteś, daj się lepiej poznać itd + Wiek + Dofinansowanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mefedron13324 Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Na razie wypowiedzi ludzi z forum sa mieszane. Popraw GT i zapraszamy ponownie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Potrzeba adminów, GT ok coś tam grasz, wiek/doświadczenie na +. Ty;llko po dodaniu flag chce widzieć ładne GT @device 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi