Użytkownik Vector123 Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Nick: Vector123 Wiek (dokładna data urodzenia): 16 lat [ 2003.10.10 ] Parę słów o sobie: Może się pierw przedstawię.Jestem Wojciech mam 16 lat mieszkam w województwie Wielkopolskim.Swoją przygodę z grami zacząłem 8 lat temu w wieku 8 lat zagrałem w pierwszą grę jaką była Fifa wersji nie pamiętam.Następnie gry piłkarskie mi się znudziły więc szukałem gier o samochodach i tak zacząłem grać i nadal gram w NeedForSpedd MW 2012. Lecz szukałem jeszcze ciężarówek i trafiłem na EuroTruckSimulator2 do tej pory w to gram ale bardziej w tryb MultiPlayer. Gram też w Grand Theft Auto San Andreas na trybie MTA. Po za gram interesuję się stuntem na rowerze. Powoli uczę się nowych tricków ostatnio opanowałem jazdę na przednim kole. Po za tym interesuję się informatyką. A na wasze forum trafiłem przez serwer @Tery. To tyle o mnie ;) Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Na forum dziennie mogę spędzać po 5-6 godzin. Na strefaboxa przeznaczę z tych godzin z 4 godziny. Tak naprawdę dopiero zaczynam pisać na strefoboxie tak powinienem mieć już 500 wiadomości lecz mam 200 i dalej rośnie. Więc na spokojnie po 4-5 godzin dziennie. Czas online na forum: Zarejestrowałem się nie dawno lecz już mam 20 godzin prawie dokładniej 17. Lecz dalej rośnie i w szybkim tempie będzie coraz to więcej. Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Tak akceptuję. Lecz jeszcze go utrwalam. Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję? Jestem osobą bez konfliktową lecz w ostatnim czasie miałem konflikt z graczem ale sprawa została wyjaśniona i sądzę ,że już nie będę z nikim wchodził w konflikty. Jestem osobą na którą można liczyć powierzone obowiązki wykonuję w 101%. Nie było na mnie skarg nie mam ostrzeżeń na forum więc sądzę ,że dam radę. Pozdrawiam serdecznie Vector 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Jestem na Nie -jestes niecały tydzien ma forum i starasz sie o rangę gdzie osoba powinna być praktycznie ciągle na strefoboxie, a Ciebie widziałem kilka razy. -ortografia leży -podanie mało przekonujące 24 minuty temu, Vector123 napisał: Tak naprawdę dopiero zaczynam pisać na strefoboxie tak powinienem mieć już 500 wiadomości lecz mam 200 Nie wiem jak to obliczyles xdd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 A Ty kto? Jestem na nie. - Wczoraj widziałem Cię pierwszy raz na czacie. - Przez dobrą godzinę drążyłeś wczoraj bezsensowny temat, z którego wynikły same spiny i wyzwiska. - Dopiero od niedawna jesteś na forum. - Interpunkcja dramat. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik herbata Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Na nie nie dawno doszedłeś na sieć i już startujesz na taka range wczoraj pierwszy raz widziałem ciebie na czacie slabe podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 NA NIE -aktywność -Staż -wymagania -podanie.. Po co piszesz o grach kiedy zacząłeś.. Bez sensu.. -dziecinne zachowanie wczoraj na sb pokazałeś.. Robiąc "awantury" z @herbata@herbata Dalej mam wymieniać.. 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 7 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Niestety na nie Krótki staż na forum. Krótki staż na sb. Nikt praktycznie Cię nie zna. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Na nie -aktywność -w regulaminie jasno jest napisane że trzeba mieć min 500 wiadomości i nie ma wyjątków -piszesz w podaniu na admina czatboksa kiedy zacząłeś grać w gry xdxd Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Na Nie wiek -aktywność -nikt cię nie zna Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 7 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Nikt Cie nie zna zacząłeś się udzielać chyba od wczoraj, nie dałeś siebie nawet poznać a już składasz podanie. Ja rozumiem, że w jakimś stopniu masz znaczącą rangę ale to nie wszystko. Nie jesteś osobą konfliktową ale miałeś ostatnio konflikt z graczem? To jesteś konfliktowy czy nie bo to tak średnio do siebie pasuje, a jeśli konflikt dział się na sb to tym bardziej nie jesteś gotowy na rangę jaką jest mod sb. Według mnie skopałeś totalnie podanie jak i przedstawienie swojej osoby, powinieneś dać się poznać szczególnie, że nie ma tłumu chętnych do tej rangi. Jesteś trochę w gorącej wodzie kąpany a to totalnie nie popłaca. Na nie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Jesteś za mało aktywny za sb i zbyt krótko z nami. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi