Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ANKIETA] Nowy styl? Jaki?

Radziuu

Nowy styl na forum  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki styl powinniśmy wprowadzić według Ciebie?

• Zostawić aktualny, tylko nieco go ulepszyć.
      1
    • Nowy styl w klimacie obecnego, z nieco inną kolorystyką.
      8
    • Nowy prosty styl, który będzie przejrzysty i czytelny dla użytkowników.
      18

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witajcie!

Wpadł nam do głowy pomysł, aby zmienić styl na forum. Nie wiemy jednak za bardzo, w którą stronę powinniśmy iść.
- Czy powinniśmy tylko zmienić elementy grafiki aktualnego?
- Czy załatwić nowy styl w takim samym 'klimacie' -w sensie że taki wypełniony grafikami kolorami, nieco skomplikowany?
- Czy stworzyć nowy styl - prosty, przejrzysty - jak przynajmniej w moim mniemaniu powinno wyglądać tak bardzo rozbudowane forum.

A więc tak jak napisałem, chcielibyśmy wprowadzić coś nowego, ale nie do końca wiemy co. Prosimy o oddawanie głosów w ankiecie i ewentualnie swoją krótką, zwięzłą opinię w poście pod tym tematem.

Pozdrawiamy, Administracja StrefaSkilla.pl

• Lubię to! 1

Fajnie by było gdyby były jakieś przykłady, co by miało się zmienić i jak by to wyglądało.. Łatwiej byłoby oddać głos w ankiecie i wyrazić swoją opinię. 

• Użytkownik∙

A mi to różnicy nie robi nie patrze nawet na grafike na tym forum, może być nawet czarno-białe :D Pozdrawiam

• Premium
Premium

Jak dla mnie forum powinno zostać praktycznie całkiem odnowione lecz pozostawić jakieś szczegóły ze starego stylu i przede wszystkim uporządkować wszystkie działy tak aby ładnie to wyglądało dla oka, było przejrzyście i estetycznie ;) 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

Proponuje wszystko zmienic/naprawic. Codziennie napotykam się na masę błędów, działy rozwalone po całym forum jak żaba na liściu.

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Zasłużony

Poglądowo dla osób niewtajemniczonych:

- Zmienić aktualny (mniejsze wydatki, dużo błędów do naprawy, tylko lekkie odnowienie),

- Skomplikowany styl (chodzi tutaj o style które np. wykonuje ta Pani - https://seremakedyta.pl/, nie napisałem, że wźielibyśmy od niej styl, ale chodzi o coś w tym klimacie),

- Prosty styl (chodzi tutaj o styl typu. znanej sieci 1 shoot.... ponieważ jest prosty i w zasadzie nie posiada praktycznie żadnych grafik).

Osobiście jestem 50/50, styl "skomplikowany" jest miły dla oka i przede wszystkim wyróżnia się w jakiś sposób, a z drugiej strony prosty styl też jest całkiem ładny. Drugą sprawą jest, że forum byłoby "szybsze", ponieważ elementy forum wczytywałby się o wiele szybciej.

• Lubię to! 3
  • Użytkownik∙
49 minut temu, device napisał:

Jak dla mnie forum powinno zostać praktycznie całkiem odnowione lecz pozostawić jakieś szczegóły ze starego stylu i przede wszystkim uporządkować wszystkie działy tak aby ładnie to wyglądało dla oka, było przejrzyście i estetycznie ;) 

mam takie samo zdanie aby coś ze starego stylu zostało 

HaQjMYU.png"Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem"

• Użytkownik
3 godziny temu, Radziuu napisał:

- Czy stworzyć nowy styl - prosty, przejrzysty - jak przynajmniej w moim mniemaniu powinno wyglądać tak bardzo rozbudowane forum.

Jestem za tym.

• Premium
Premium

Kilka słów ode mnie, z mojej perspektywy mam całkowicie inną koncepcję wyboru jaka została tu przedstawiona ale warto przekazać swoje zdanie.

Jestem osobą, która bardzo lubi kiedy coś jest unikatowe i przyciąga oko. 

Pierwsza opcja - wiele się nie zmieni nadal będzie tak samo, to że grafiki się zmienią nie zmieni się przejrzystość forum więc nadal zostaje się w punkcie wyjścia a czasami fajnie zaskoczyć użytkowników i przyciągnąć nowych. 

Druga opcja z całym szacunkiem może i style nie są jakieś z dupy ale niczym się nie wyróżniają, nie uwłaszczając Edytce ona ma pewien schemat, co takiego wyróżni strefę od 437286 innych sieci, które przeważnie biorą od niej styl? Tak naprawdę zmieni się kolorystyka i zmieni się z lekka wygląd belek, nic nadzwyczajnego, przemielone setki razy przez inne sieci. 

Trzecia opcja - totalny klasyk według mnie jest nudny i nie jest w żaden sposób przyciągający, zapewne są zwolennicy i fakt, że jest to przejrzyste ale z elementami ciekawych grafik i tak dalej uwierzcie naprawdę przyciąga sto razy lepiej. 

To nie jest mała sieć i według mnie złotym środkiem jest połączenie przejrzystego stylu w miarę prostego z fajnymi grafikami, bez takiego szału jaki jest w opcji drugiej bo każda sieć to ma. Ja na swoją sieć wzięłam grafika, który potrafi robić styl ale nie jest jakoś znany w tym świecie jak chociażby Edytka i bardzo często ludzie zostawiali dla samego stylu, który był przyjemny, nie do końca prosty ale też nie miał za przeproszeniem nasrane, ze nie dało się nic znaleźć, wyszukać etc. 

• Super 1

76561197961177126.png

• Użytkownik

Hmmm. Mój głos może zbytnio nie ma tutaj znaczenia, ale jestem zdania jak @Malma Forum powinno być poukładane, przejrzyste, ale i jednocześnie unikatowe. Takie, które od razu sprawi, że osoba, która je odwiedzi, będzie chciała zostać na dłużej. :)

@Edit: Wstrzymam się więc od głosowania, ponieważ nie ma opcji, która uwzględnia moje zdanie.

Edytowane przez Vegeta

AB67A242E8A846BA6646A21323B6D4BC372310B3C8FA3233A43872CD300BD6EB03E03155D17F32B1GTDZ5a.gif5D1Nl4.gif

• 3 tygodnie później...
  • sh1zo_nnjl odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]