Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Chcielibyście się wyprowadzić w nowe miejsce, gdzie nikt was nie zna i rozpocząć wszystko od nowa? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Nieee lubie jak sie mje bojom na dzielni. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Niedawno tak zrobiłem i póki co nie narzekam. @La_diosa miło z twojej strony, że pamiętasz o mnie. ;3 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Tak "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nexon Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 nope Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Tak, ale tylko jeśli będę mogła zabrać jedną osobę ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Tak! Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 7 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Nieee. zle sie czuje w towarzystwie osob ktorych nie znam Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Listopada 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi