Użytkownik danny` Opublikowano 8 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Nick: danny Imię: Daniel Wiek (dokłada data): 16.05.1999 (20) SID: STEAM_0:0:64292398 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: do 4h, zależy od dnia i dość ciężko określić to godzinowo ale siedzę w każdej wolnej chwili Opisz siebie: Jestem studentem zarządzania sportem. Interesuje się esportem oraz sportem po części również muzyką oraz filmami. W wolnej chwili lubię wyskoczyć gdzieś ze znajomymi, pograć w coś czy też obejrzeć dobry film, serial lub anime. Ciekawią mnie również wszelkie tematy nowinek technicznych, samochodów. Na grę poświęcam sporo wolnego czasu, stale się uczę, ponieważ nie zwykłem stać w miejscu jeśli chodzi o niemal każda dziedzinę i aspekt życia. Dlaczego akurat Ty?: Mam duże doświadczenie na posadach administracyjnych, aktualnie jestem byłym Administratorem sieci serwerów wiec potrafię zachować się odpowiednio jeśli chodzi o sytuacje kryzysowe, wymagające odpowiedniej interwencji oraz rozstrzygać spory w sposób racjonalny i nadwyraz spokojny. Jestem ambitny, aktywny i skory do wszelkiej współpracy. Praca w zespole nie jest mi obca, a co ważniejsze czuje iż ekipa jest zgrana co potęguje chęć dołączenia w szeregi administracyjne mimo niezbyt dużego stażu. Czy miałeś styczność z SourceBans?: owszem miałem i to niejednokrotnie wiec nie jest mi to obce Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: na bardzo wysoka, mam spore doświadczenie w niemalże każdym aspekcie gry biorąc pod uwagę mój staż, ilość godzin oraz udział w turniejach itp. Kontakt: steam, forum Wiem iż brakuje mi jednego wymagania ale sądzę, że z powodu braków na tym stanowisku i mojego doświadczenia zasługuje na szanse. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 8 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Sorry, ale jak na razie na Nie +wiek +-podanie (estetyka) -Staż -daj się poznać innym Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Jasne ze na tak, chłop ma to w jednym paluszku skoro ma chęci i chce pomóc to dlaczego nie dać mu szansy. Na wczesniejszej sieci sprawował tą posadę i radził sobie dobrze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 8 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Sorka Ale na nie wiek+ aktywność - sam staż- nikt cie prawie nie zna- (osoby z byłych sieci może tak ale inni też muszą cb poznać ) Jeszcze jedna para rak do pomocy nigdy nie zła. Nawet gdy narazie sobie radzę. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 8 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Jestem na tak. + Wiek. + Ogarnięty. + Doświadczenie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 8 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Oczywiście, że tak. Znam Twoje możliwości jak i doświadczenie w tym aspekcie, znasz się na rzeczy więc jesteś "dobrym wyborem". Miałam okazję współpracować z Tobą jakieś 3 lata i nie mogę powiedzieć, że ściemniasz jeśli chodzi o doświadczenie. Ja osobiście dałabym Ci szansę bo jesteś godny zaufania. Aktywny jesteś masz dużo czasu. Mam nadzieję, że administracja da Ci kredyt zaufania żebyś mógł się wykazać. Bierzcie jak chętny, nie pożałujecie mając Danielka w teamie! Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 8 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 na tak + wiek + doświadczenie + chęci + podanie Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 8 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Na tak +wiek +widać że chłopak ma chęci -rozpoznawalność (?) +doświadczenie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Po dane do bansa zgłoś się do Youmuus'a Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 11 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi