Użytkownik Taszar Opublikowano 10 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Witam, zapłaciłem kilka dni temu za SVIPa na 22dni, wyslalem na PW potwierdzenie przelewu. Dusia pisala ze SVIP przyznany ale sprawdzalem sto razy i dalej nie działa. Teraz nie dostaje juz nawet odzewu co z moim Svipem, proszę o przyznanie tego SVIPa bo to troche nie wporzadku ze płaci sie za cos a koniec koncow nawet nie dostaje usługi. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 10 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 @Taszar VIP przyznany na Steam ID czy na Nick + Hasło. Jeśli Steam - sprawdź czy nie podałeś błędnego SID'a w wiadomości. Jeśli Nick + Hasło - sprawdź jakie hasło masz do VIP'a i wpisz w konsoli setinfo _pw "hasło". Odnośnik do komentarza
Użytkownik Taszar Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Wpisywałem i przez cfg i przez konsole przed wejściem na serwer, bez skutku, Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 @Dusia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Taszar Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Sprawdźcie czy przy dodawaniu svipa wpisaliscie duże R na końcu nicku czy nie wiem bo pierwszy raz spotykam się z tym żeby był problem dodania vipa Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 @Taszar Ja X razy przed zapisaniem sprawdzam jak dodaje ;x aa Svip działa normalnie... jak nie wierzysz to załączę niżej ss'a, że wbiłam na Twoje konto i Svip działa normalnie Może Ty cos zle wpisujesz..? setinfo _pw "haslo" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Taszar Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Okej jak wrócę do domu to wejdę i sprawdzę Svip w koncu dziala, pozdrawiam Edytowane 10 Listopada 2019 przez Taszar Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi