Użytkownik Dare Davil Opublikowano 11 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 1. Nick: Dare Davil 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin JailBreak 3. Powód: Powód prosty: - Patologiczna adminstracja, - Właściciel ma wyjebane na serwer, - Dzieci w administracji, - Prosta droga do zdobycia admina = Płacisz składke - masz admina, - Jebanie adminów na kase, - Nadużywanie uprawnień przez przez patologicznych adminów, - Brak rekcji na skargi na adminów, Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 11 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Zanim zaczniecie pisać kłamstwa na temat mój i Blacka to zastanówcie się czy warto, bo co chcecie tym pokazać? Swoją głupotę? Jeżeli kogoś to interesuje to zacznę od szybkich odpowiedzi na te bzdury. Zaczynając od "brak rekacji na skargi na adminów" to taka sama odpowiedź jak przy każdej skardze: "bez dowodów nic nie zrobie". Czy degraduje adminów za to, że mi napiszecie, że ktoś coś robi? Nie i teraz głupotą jest to: "Jebanie adminów na kase" - gdzie i jak niby to robimy? Ja bym pomyślał o tym w taki sposób, że admin nam płaci, a my go wyrzucamy (a tak jak wyżej - tak nie robimy). Składki admina comiesięczne lub więcej - to jest norma na praktycznie każdym serwerze. Do waszej czwórki miałem zaufanie i gdybyście (vanity,men,tikey) ze mną chwilę pogadali na GG to byście nie musieli płacić składek tak jak np. Dare "Patologiczna administracja", "dzieci w administracji" - i teraz mniejsza patologia i mniej dzieci w niej XD. "Właściciel ma wyjebane na serwer" - gdyby tak było to serwera już by dawno nie było Sam się ciebie pytałem co zmienić/dodać/usunąć, a ty tylko rzucałeś mięsem na administracje XD. "Nadużywanie uprawnień przez przez patologicznych adminów" - to już hit. XD https://imgur.com/06hWoIk FAKTYCZNIE PATOLOGICZNI ADMINI XD A co do prostej drogi to tak jak ci pisałem na PW - czekałem zazwyczaj na twój komentarz. Te rezygnacje i powody to jedno wielkie XD. Nawet mi szkoda nie jest, że odchodzicie. W skrócie wiadomość do was: elo Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi