Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 12 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 @Dusia [P] W jakie gry grasz i od jak dawna? [O] W CS 1.6 i w CS GO, od dawna ? [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) [O] Staram się być kulturalna, systematyczna, robie wszytsko aby ludzie mogli na mnie polegać, zawsze chętnie pomogę i myślę, że jestem kreatywna. Jeżeli chodzi o wady to największą jaką u siebie dostrzegam jest brak cierpliwości, lenistwo, jestem też typem czlowieka który, nie potrafi odpuszczać i jeśli ktoś mi coś "zrobi" może mieć pewność, że wyciągnę konsekwencje. Staram się tępić chamstwo przez co często ingeruje w sprawy, które mnie nie dotyczą. Nie zawsze wychodzi mi bycie bezstronną. [P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałas? [O] Papierosy, czasem alkohol. [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [O] Szczerość [P] Jaki alkohol lubisz najbardziej i jak czesto go zazywasz ? [O] Lubię Tequile, pije ją dość często z przyjaciółkami, piwo od czasu do czasu no i wódką nie pogardzę przy różnego rodzaju uroczystościach (Tylko nie smakową). Winko wieczorekiem w łóżeczku z @Frosty się zdarza. [P] Czego zalujesz lub czego bys nigdy nie zrobila? [O] Niczego nie żałuję, wszytsko mnie czegoś nauczyło i wyciągnęłam wnioski. [P] Jaką szkole skonczylas a jaka byla Twoja wymarzona? [O] Obecnie chodzę do technikum, technik ekonomista. W przyszłości planuje studia, kierunek jeszcze nie do końca ustalony (może prawo, psychologia?? Zobaczymy ?) [P] Bylas z Frostym na każdym forum co on był czy tylko na nasze tak wyjątkowo wbiłas? [O] ojoj.. wyznania ? to jest pierwsze forum na którym jesteśmy razem, aczkolwiek kiedyś na jedno sobie weszłam zobaczyć co on tam robi (kontrola podstawą zaufania). Do tej pory nie wiedział ? [P] Jesli tylko na nasze to czemu dopiero akurat na to forum? [O] Miałam swoje obowiązki, brak czasu. Na forum wbiłam gdy zrobiliśmy sobie wspólne tygodniowe wakacje, zobaczyłam, że fajnie tu u was i pomyślałam, że może znajdzie się miejsce dla mnie. Dlatego też początkowy problem z "multikontem", na szczęście wszytsko szybko się wyjaśniło. [P] Jestes szczerą osobą czy wolisz kłamac dla swoich korzysci? [O] Kłamstwo ma krótkie nogi. @D!4|3loo [P] Skąd pomysł na nick? [O] Język hiszpański jest piękny, a znaczenie pozostawiam mojej skromności ? [P] Jak się tu znalazłaś? [O] Przez @Frosty ? [P] Czy jesteś zadowolona z rangi Redaktor? [O] Jestem zadowolona, lubie pisać, lubię szukać informacji, komentarze są motywujące. [P] Czym zajmujesz się na co dzień ? [O] Uczę się, technik ekonomista ? [P] Po jakie rangi byś chciała sięgnąć wyżej? [O] Obecnie jestem typerem i redaktorem, jestem zadowolona z obu tych rang, chociaż mam lekki niedosyt pracy, aby nie było spamu trzeba zachować pewną systematyczność dodawania prac. Dodając coś co 3-5 dni pozostałe dni są taką luką i może kiedyś będę chciała ją zapełnić. [P] W jakich granicach wierzysz swoje możliwości na obecnych rangach? [O] Bez granic ? [P] Uczysz się czy pracujesz? [O] Uczę się [P] Czy będziesz się przebierała na Halloween i straszyła dzieci? [O] Nie. [P] Jesteś w stanie wymienić wszystkich swoich byłych chłopaków?(nie wymieniaj ) [O] Jestem w stanie wymienić. [P] W jakiej pracy czułabyś się najlepiej(realne życie) ? [O] W takiej pracy, która sprawiałaby mi przyjemność, w której mogłabym użyć się nowych rzeczy, poznawać nowych ludzi. @ArcyBM [P] Nieznane z chuliganem, czy nuda z bananem? [O] Yyy.. Tak ? [P] Masz jakąś pasję? [O] Pasji mam sporo ? [P] Co myślisz o postępowaniach "ChristusRex" podczas II wojny światowej? [O] Prowadzili szkoły, no fajnie. Założyli zgromadzenie pod okiem niemców, odważnie. Wpływu na to co działo się podczas II Wojny Światowej nie mieli. Wszytsko zostało zniszczone, szkoda. Pozdrawiam Dolny Śląsk ? mam rodzinkę w Kłodzku ? @Eryk [P] Jak masz na Imię Maju ? [O] Mam na imię Maja, miło mi Cię poznać Eryku ? [P] Ile masz lat? [O] Mam 18 lat [P] Pracujesz/Uczysz się, jak to jest u Ciebie? [O] Uczę się [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Studia, praca, dom, rodzina... szczęśliwe życie ? [P] Opowiesz nam o twoim pierwszym spotkaniu z @Frosty? [O] No jasne ? Więc zaczęło się tak.. jakoś we wrześniu pierwszy raz na siebie "wpadliśmy" kojarzyłam go już wcześniej bo mieszkamy dość blisko siebie i chodziliśmy do dwóch różnych ale współpracujących ze sobą szkół gimnazjalnych. Wtedy we wrześniu wymieniliśmy się tylko uśmiechami i ja powiedziałam wtedy do przyjaciółki, że musze go poznać. Nie spodziewałam sie takiego obrotu sytuacji bo już jakieś 4 dni poźniej dodałam go na snapa a on do mnie napisał. To był chyba piątek. Umówiliśmy się na spotkanie w poniedziałek, coś mi wypadło chyba wtedy i spotkaliśmy sie we wtorek.. i jakoś tak to się ciągnie już ponad 2 lata ? [P] Ile masz wzrostu? [O] Całe 164 cm wzrostu ? [P] Jakiej muzyczki na co dzień słuchasz? [O] Rapsy, blendy ? [P] Ile wydajesz miesięcznie na kosmetyczki? [O] Mało, nie maluje się dużo. Staram się być naturalną kobitką ? [P] Jakie imię męskie ci się podoba? Wymienisz 3? [O] Michał, Ignacy, Antek [P] Latanie, Niewidzialność,czy Czytanie w myślach co byś wybrała? [O] Latanie mi niepotrzebne bo jak chce to wsiadam w samochód i jadę, nIewidzialność byłaby dobra gdybym kogoś unikała a tak nie jest, czytanie w myślach.. hmm prywatność jest ważna dla każdego więc gdybym mogła włączać i wyłączać to czytanie w myślach to chciałabym mieć taką umiejętność ? [P] Co sądzisz o mnie? [O] Spoko chłop jesteś, taki zboczony wariat trochę.. ale pozytywny bardzo ? miła osoba ? ? [P] Jaki masz rozmiar buta? [O] te twoje fetysze ? rozmiar 37/38 [P] Czy pomogłaś kiedyś komuś z pracą domową z religii ? [O] A raz mi się zdarzyło, odpisałam już do CV ? [P] Czy polecisz mi 5 jakichś śmiesznych komedii? [O] Już ci chyba kiedyś coś polecałam "Dom bardzo nawiedzony" obejrzyj wszystkie części ? W komediach bardzo nie gustuje. Komedie zazwyczaj wybiera Krzysztof ? [P] Opiszesz siebie w 5 słowach? [O] ??? [P] Co aktualnie robisz? [O] Grzeje tyłeczek po powrocie z cmentarza i odpisuje na pytanka? [P] Z kim z forum poszłabyś na dobre piwko ? [O] Ze wszystkimi, tymi których znam i z tymi których nie znam tez, piwo to dobra okazja do poznanie się? [P] Masz jakieś Fobie? [O] Arachnofobia.. bardzoooo boje sie pająków ?? [P] Jak byłaś mała dzidzia, kim chciałaś zostać w przyszłości? [O] Księżniczką ?? @KUBI [P] Co lubisz robic w wolnym czasie? [O] W wolnym czasie spotkam się z przyjaciółmi, z @Frosty? [P] Fajnie byc nominowana ?[O] Nie narzekam, chcesz się przekonać? Look ? [P] Jakie masz plany na przyszlosc?[O] Zamierzam skończyć szkołę, znaleźć dobrą pracę, mieć dom, męża, psa i wtedy może nawet pomyślę o dzieciach ? [P] Ile czasu spedzsz na zrobieniu jakiegos temtu z ciekawoskami?[O] Zależy od tematu, jeśli jest bardziej rozbudowany i szukam informacji na różnych stronach to zajmuje to więcej czasu, jeżeli jednak znajdę stronę na której są fajnie zbudowane ciekawostki i nie muszę czerpać informacji z innych stron to zajmuje mi to mniej czasu. [P] Czym sie interesujesz? [O] Głównie historią i wiedzą o społeczeństwie jednak mam wiele zainteresowań. @Pigułsonuwer.^1337 [P] Ile masz lat? [O] 18 ? [P] Boisz się pająków?[O] TAK! Bardzo. [P] Jesteś psychiczna ?[O] Wydaje mi się, że nie ale nie mi to oceniać ? @flyz11 [P] Ile masz lat?[O] 18 ? [P] jak trafiłaś na to forum[O] @Frosty pokazał mi, że strefa jest fajna ? więc jestem ? [P] Jak oceniasz swoją pracę jako redaktor oraz typer?[O] Raczej w porządku, lubię to robić i liczę, że robię to dobrze. [P] Masz jakieś zwierzę (nie chodzi o faceta xdd)?[O] TAK. Mam kota, nazywa się Garfild ? [P] Lubisz cs 1.6 czy cs:go?[O] Lubie i 1.6 i go ? @Schizofreniczny. [P] Co zrobiłaś dziś dla jutra?[O] Ogarnęłam w domku aby jutro po szkole móc w spokoju sobie odpocząć ? [P] Znajdujesz na ulicy 10 zł, po chwili spotykasz bezdomnego, który prosi o kupienie czegoś do jedzenia - co robisz?[O] Kupię jedzenie bezdomnemu, niezależnie od tego czy znajde 10 zł czy nie ? [P] Pomogłabyś najgorszemu wrogowi w ciężkiej sytuacji?[O] Tak. [P] Możesz spędzić rok czasu na Bora Bora bez telefonu, telewizji i internetu - jedziesz?[O] Sama? Nie. [P] O czym myślisz kiedy wstajesz rano?[O] Zależy od dnia. W tygodniu to zazwyczaj "byle do piątku" A w weekend myślę już co będą robić i planuje ?? @y0ung [P] Co sądzisz o 13 latkach którzy używają e-papierosów ? [O] Nie moja sprawa. [P] Paliłaś kiedyś bucha ? [O] Zdarzyło się parę razy ? @Malma [P] Jakim typem osoby jesteś? [O] Raczej jestem ogarniętą osobą, z pewnymi zasadami. Wiem czego chce w życiu i do tego dążę. [P] W co lubisz najbardziej grać? [O]??? [P] Ulubione buty? [O] Szpilki, Adidasy ? [P] Czy masz jakieś ulubione zwierze? Jak tak to jakie? [O] Mojego kota ? Moje ukochane zwierzę. Po za tym mam jeszcze chłopa ale o tym juz pisałam. [P] Jaki kolor jest Twoim ulubionym i dlaczego? [O] Zależy od mojego nastroju. Teoretycznie nie mam ulubionego. [P] Co byś chciała w sobie zmienić? [O] Nic ? [P] Czy jest jakaś osoba na forum za którą nie przepadasz? [O] Nie. Raczej nie. [P] Jesteś osoba otwartą czy bardziej zamkniętą na poznawanie nowych ludzi? [O] Raczej otwartą. Lubie poznawać nowych ludzi. [P] Czemu nie udzielasz się na sb? [O] W sumie dobra pytanie. Nigdy się za bardzo nad tym nie zastanawiałam. Po prostu jak jestem na forum to mam inne rzeczy do zrobienia. Kiedyś udzielałam sie sporo. I będę się udzielać. @xgodShainers [P] Jakbyś opisała siebie w pięciu słowach? [O] ??? [P] Jeśli mogłabyś w ogóle nie spać, co byś zrobiła z zaoszczędzonym w ten sposób czasem? [O] Rozwijała pasję, zainteresowania. Poświęciłabtm czas temu co lubię robić i ludziom, ktotych kocham, np. Rodzicom ? [P] Jakiemu hobby byś się poświęciła, gdyby czas i pieniądze nie miały znaczenia? [O] Jeśli to nie hobby to trudno ale spędziłesędziłabym cały ten czas z moim chłopakiem ? [P]Jaki był najlepszy prezent, jaki kiedykolwiek dostałaś? [O] Szczerze to nie wiem ? [P] Czy jest coś, za czym wszyscy szaleją, a ty nie przepadasz? [O] Np. Rodzynki ?? [P] Jakie zwierzę (również dzikie) chciałabyś mieć w domu, gdyby nie było żadnych ograniczeń? [O] Pande ? [P] Jak wyglądałby twój idealny pokój/dom? [O] Pokój mam taki jaki chciałam, a jak juz będę miała wymarzony dom to zaprosze na imprezke ? [P] Gdybyś miała przywrócić do życia jednego zmarłego muzyka, kto by to był? [O] Marilyn Monrou [P] W jakim fikcyjnym miejscu (z książki, filmu) najbardziej chciałabyś się znaleźć? [O] Chciałabym się znaleźć w Hogwarcie z tego co wiem, nie ma określonego miejsca położenia. Do Q&A nominuje @KUBI ? 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 12 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Dzięki Będzie trudno 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 12 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Inteligentne odpowiedzi, dobrze się czytało. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 12 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Wyczerpujące odpowiedzi. Bardzo miło mi się czytało kobitko moja ❤❤ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 12 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Gut Gut ? 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi