Zasłużony szynka Opublikowano 12 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Witam. Zauważyłem że nie macie dzienniczka z zapisywaniem danych o danej blokadzie, na wcześniejszym forum gdzie miałem moderatora takie coś było mega pomocne, każdy z administracji mod czatu+ miał do tego wgląd i mógł w 100% kontrolować na jak długo i za co użytkownik dostał blokadę. To coś wygląda w ten sposób: nick: Czas blokady: Data zakończenia blokady: Powód: Dzięki takiemu dziennikowi każdy z nas będzie miał wszystko czarno na białym. Po tym jak dana osoba otrzyma od nas UB, po prostu dajemy notkę pod w/w postem. Czekam na wasze opinię. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 12 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Jestem za, pomocne gdy dajemy parę blokad to czasem nie idzie zapamiętać xd 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Dokładnie bardzo by sie to przydało, i ułatwiło prace administracji. Masz moje poparcie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 12 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Kozak, jestem na tak. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cellest Opublikowano 12 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Jak najbardziej na Tak. Dla mnie jako Moderatorki było by to maga ułatwienie pracy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik .exe Opublikowano 12 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Jestem na tak. Bardzo dobra propozycja! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vegeta Opublikowano 12 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Będąc moderatorem na jednym z forum bardzo ułatwiało mi to pracę, więc polecam. Pomysł świetny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 13 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Bylem Moderatorem i nie bylo takiego notatnika i sam musialem sobie zrobic wiec pomysl jak najbardziej na + 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 17 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi