Użytkownik matrix2609 Opublikowano 13 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 dzień dobry mó problem polega na tym ze kupiłem vipa na serwerze dd2/nuke u torriego po czym wyszłem z serwera na 5 minut i teraz nie mogę wejść prosiłbym o rozwiązanie tego problemu Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 13 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Bo musisz wpisać hasło, które zakładałeś podczas kupna VIP'a w konsolę przed wejściem na serwer wpisz setinfo _pw "hasło" Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik matrix2609 Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 wpisałem prawidłowo ale dalej nie mogę wejść na serwer z adminem rozmawiałem to tu mi kazał przyjśc Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 13 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Dane zostaly wyslane na PW testowalem je i musi byc ok 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Tak jak napisał Tery, musi działąć więc zamykam. *Gdyby nadal był problem to nie twórz nowego tematu, zaproś mnie na steam https://steamcommunity.com/id/sh1zo1998/ lub wyślij kopertę na forum :p Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi