Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazł się Junior admin @Sh1zO Zapytałam kilka osób co o nim sądzą i oto ich opinie -----> Anonim Użytkownika nr. 1: ---> No cóż, mało mogę powiedzieć o w.w osobie, ponieważ jestem krótko na sieci, aczkolwiek po zachowaniu, które reprezentuje na Sb, stwierdzam, że jest to bardzo pozytywna osóbka, z którą można porozmawiać na wiele ciekawych tematów, jak i pośmiać się. Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Sh1zO nie znam osobiście, ale wydaje się być fajną osobą. Ambitny, pracowity i z poczuciem humoru. Cóż mogę więcej napisać.. Pozdrawiam! Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Wydaje się na bardzo ogarniętego gościa. Po tym, co robi na sieci/ts'ie/serwerach widać, że wie z czym to się je. Bliżej go nie znam, chodź myślę, że będzie jeszcze okazja, by postrzelać jakieś hedziki ;D Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Nie mamy między sobą żadnej kosy, zawdzięczam mu, że pomógł mi wrócić na forum, dobry chłopak z dystansem do siebie. Jedynie co mnie drażni to to, że nie mam nadal swojego kubka.... Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Cieplaczek, ciągle by zarywał malme, zamiast się czymś sensownym zająć Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Na początku był moim dobrym kumplem, ale gdy przeszedł na Strefe zmienił się i jest niczym :x Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Spoko ziomek jest raczej miły i uprzejmy i jest kobieciarzem chyba. Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Ewidentnie jest w top3 podrywaczy na forum. Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem jego zdjęcie, przypominał mi Kabe z twarzy. Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Alkus jak osoby ni myle xd. Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Nie znam zbytnio, ale wydaje się spoko typkiem. Anonim Użytkownika nr. 11: ---> Mateuszek to w sumie fajny facet, miły jest czasem, poczucie humoru też ma no i ogólnie pomocna z niego chłopaczyna, a no i wielki bot w cs'ie. Anonim Użytkownika nr. 12: ---> Siedzi na ts i jak się go zaczepi, to nie odpowiada ani nie odpisuje, jest mało pomocny. Anonim Użytkownika nr. 13: ---> Jak dla mnie Sh1zo to taka kruszynka mała, z zajebistym poczuciem humorku, normalnie gość ma tak zryty łeb, że takich to trzeba ze świecą szukać, śmieszek, buk ligi and trochę menelisko z niego ale na to da się przymknąć oko. W skrócie fajny z niego gościóó Anonim Użytkownika nr. 14: ---> Pisze się z nim fajnie, wydaje się spoko gościem. Anonim Użytkownika nr. 15: ---> Niegdyś w dalekich czasach żył sobie niejaki magnat o imieniu Sh1zO, był jednym z najbardziej wpływowych ludzi w Starym Obozie. Podobno władzą dorównywał prawie Gomezowi - magnatowi, który rządził całym Starym Obozem. Po zniszczeniu Śniącego i upadku magicznej bariery wyrzekł się obozu i uciekł z Górniczej Doliny wraz z grupką najwierniejszych sobie ludzi-Cieniem Trivorem, Najemnikiem Zmiksowanym i Magiem Trunków Kropką. Słuch o nim potem zaginął. Legendy zaś głoszą, że osiadł w górnej części miasta Khorinis-miasta położonego tuż nad Górniczą Doliną - gdzie przywdział fałszywe nazwisko i zajmuje się sprzedażą magicznych artefaktów, które udało mu się zgromadzić za czasów, gdy Górnicza Dolina była oddzielona magiczną barierą. Ot, tyle historii o tym gościu.. Jeszcze jedno: podobno Mag Trunków Kropka. Otruł się własnym wywarem-szybki śledź-i zginął w męczarniach.XDDDDDDDDDD ale nuudy miałem. Teraz na serio: Sh1zO to spoko osoba. Z tego, co zauważyłem jest pozytywną mordeczką, nie daje się prowokować oraz szybko i skutecznie banuje niesforne dzieciaki, które całe życie spędziły przed ekranem komputera. Lubi anime-co oczywiście cenię ;D Anonim Użytkownika nr. 16: ---> Nie zna go za bardzo, ale myślę, że jest w miarę ogarniętą osobą, wie czego chce i nie leci w kulki jak inni. Anonim Użytkownika nr. 17: ---> Shizo to spoko mordunia, znam go z innych sieci. Nie mogę o nim złego słowa powiedzieć, no kurde co mam o nim wiedzieć? Gra na serwerkach cska, Nie wiem czy posiada pieska. Jest bystrą osobą, po prostu rusza głową. Wie co jest na rzeczy, Dobrze, że potem nie beczy.. XD Jest osobą sympatyczną, Dla innych charakterystyczną. Wiemy wszyscy, że ma przyzwoite rangi, Nie wiem czy na tej stronie nie zbierał bananki Dziękufka, pozdrawiam wszystkich. Anonim Użytkownika nr. 18: --->Nie wiem, przyszedł nie wiadomo skąd od razu na globalnego, myślałem, że jakiś lizus tylko hajsem posmarował, ale po czasie zauważyłem, że jednak coś robi dla rozwoju forum. Trochę narcyz-często zmienia swoje zdjęcie profilowe xD. Anonim Użytkownika nr. 19: ---> Shizo wydaje się bardzo ogarniętą i spoko osobą. Jest dobrym J@. Anonim Użytkownika nr. 20: ---> Jest de****m je****m i tyle w temacie. Anonim Użytkownika nr. 21: ---> Nie znam go zbyt dobrze, ale z tego, co zaobserwowałem, jest miłą, dojrzałą i inteligentną osobą. Ma sporo obowiązków, ale się z nich wywiązuje i za każdym razem, gdy musi podjąć trudne decyzję robi to tak, aby nikt nie ucierpiał. Anonim Użytkownika nr. 22: ---> Alkus i podrywacz. Anonim Użytkownika nr. 23: ---> Jedna z najbardziej pomocnych osób, jaką znam. W sumie to można z czystym sercem powiedzieć, że odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Pomijając, ze lubi mnie denerwować i często pcha się w gips XDD to fajna z niego moja pandka podsumowując dobry z niego chłopak z ogromnym dystansem i poczuciem humoru. Fajnie, że macie kogoś takiego w administracji Anonim Użytkownika nr. 24: ---> Sh1zO według mnie to gościu wyluzowany, lubiący żartować. Jest pomocny. 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Przebiegla Zebra Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Dobre klusia! 1 *BANNERY AWATARY TŁA* *BANY* 1.https://strefaskilla.pl/temat/14123-ban-za-bh/ [BRAK UB] 1.1https://strefaskilla.pl/temat/14130-odwolanie-v2/ [BRAK UB] 1.2 https://strefaskilla.pl/temat/14136-odwolanie-skierowane-do-ubt/ [UB] 2.1 https://strefaskilla.pl/temat/14812-ub-zebra-jb/ [BRAK UB] 2.2 https://strefaskilla.pl/temat/14864-ub-zebra-2/ [UB] 3. https://strefaskilla.pl/temat/14981-sgs-to-zart/ [UB, BAN MINĄŁ] 4. https://strefaskilla.pl/temat/15006-jak-z-dzieciakami/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 15 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 No no fajnie zrobione ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Dawaj @Sh1zO sprobuj zgadnac mój numerek Odnośnik do komentarza
Użytkownik xgodShainers Opublikowano 15 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Super! Odnośnik do komentarza
Użytkownik X-IkSiK Opublikowano 15 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 "Anonim Użytkownika nr. 22: ---> Alkus i podrywacz." Ciekawe z których twoich kochanek to pisała. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Grudnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi