Użytkownik∙ _f. H Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Witam. Wigilia zbliża się wielkimi krokami a więc mam tutaj fajny pomysł na fajna rozgrywkę. Grając na innej sieci w dniu Haloween zobaczylem cos takiego jak "dynie" dynie wielu pomyśli? Tak dynie. Już tłumaczę zabijając osoby na serwerze mieliśmy szansę na drop dyni z fraga, ale żeby było ja ciężej zdobyć wypadała ona na ziemię trzeba było ja podnieść gdy mieliśmy dynie można było wpisać komendę /dynie i otworzyc ja zgarnąć różne nagrody typu broń/kasę itp +hp chodzi mi teraz o to żeby zamiast dyni był prezent. Hmm tylko chodzi o to ze dynie/prezenty nie znikają po skończeniu mapy tylko jeżeli je dopiero otworzymy myślę że fajny pomysł + jeżeli ktoś nazbiera dużo prezentów ma szansne na drop m4 np w 1 rundzie dodajmy że np kilka procent na drop prezentu żeby nie było łatwo wydropic jakiejś innej broni w 1 rundzie będzie to unikalne i fajne dla ludzi którym się udda uzbierać kilka prezentów. Mogą być puste też prezenty. Itp co wy na to? Dziękuję za przeczytanie całości. Pozdrawiam abc. ! Spodobał się pomysł daj łapkę w górę leno poleno! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Ktoś usunął moją odpowiedź... Jestem jak najbardziej za! I jeszcze przydało by się wygrać świąteczne mapki :) 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 15 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Temat jest również na DD2 #1, więc tu narazie zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi