Użytkownik Frontole Brzwiak Opublikowano 18 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Wzór podania o Admina:Nick: fff.Imię: MaksWiek: 18Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: Dosyć długo nie grałem, ale myślę że jak sobie przypomnę to spokojnie 9 mogę dać.Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/fff./145.239.23.161:27110/Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561198363086526/Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Z tym różnie bywa, ale raczej tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Gram na tej sieci już bardzo długo, i na pewno starsi gracze pamiętają mtt.| Pro$iaczka po za tym gram wcześnie rano, i w godzinach w których po prostu admina brakuje.. tak jak dziś, i myślę że moje doświadczenie może się przydać. I też troche do składania podania nakłaniał mnie @Mefedron13324 Kontakt: GG, Pw, Steam, Fb Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Wymagania:Minimum 16 lat. - Jest Obowiązkowa składka. - Myślę że tak Counter-Strike 1.6 na STEAM. - jest Minimum 20 godzin przegranych na serwerze. - na nicku mtt znalazłoby się Minimum tygodniowe konto na forum, "nabite" 10 postów oraz brak warnów. - Tak jest ps: Jeżeli podanie zostanie odrzucone ze względu na GT, nie ma sprawy na drobie edit 1: @Dusia dziękuje za uwagę! Najwidoczniej gdzieś mi umknęło. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 18 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Na tak + wiek + podanko + staż + składka + doświadczenie -/+ GT 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KaVuKsS Opublikowano 18 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Wiek, doświadczenie, składka, mikrofon na + Wymagania spełniasz A co do gt zawsze się da nadrobić przy odrobinie chęci Jestem za tym żeby dac ci szansę. Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik X-IkSiK Opublikowano 18 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Na Tak +Wiek +składka +Przejrzyste Rozpisane Podanie +staż na sieci +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Na tak jeśli składka będzie placona Wiek Skladka Dosiwaczenke Steam Czemu link do gt nie został Podany..? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ƤqĮẸŜ Opublikowano 19 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Na tak + Wiek + Doświadczenie + Steam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik odpalony666 Opublikowano 19 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 na nie +wiek -podanie jak dla mnie słabo napisane -GT 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GriTBack Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 + doswiadczenie +steam + wiek gt da sie szybko nadrobic Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś się do mnie w celu opłacenia składki 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi