Użytkownik venom Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 1. Imię: Fabian. 2. Wiek: 20. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: +5 godzin. 4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie nie ma nic do zmiany poza tym, to nie leży w możliwościach moderatora jedyne co mogę to dalej pilnować porządku na SB i dojdą obowiązki z zachowaniem porządku w działach jak i na całym forum. 5. W czym chciałbyś pomóc: Tak jak wyżej, uporządkowywanie działów poprzez zamykanie, archiwizowanie. Pomaganie użytkownikom w miarę swoich możliwości, skrupulatne podchodzenie do osób łamiących regulamin, jako moderator SB nie szukam pretekstów do rozdawania warnów czy blokad raczej stronie od tego, mam luźne podejście. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem doświadczonym człowiekiem jeśli chodzi o stanowiska od Moderatora w górę, z natury jestem miły i chętny do pomocy, moją wadą jest to, że jestem szczery i w sumie nie patrzę kto jaką ma rangę co powoduje, że niektórzy mogą myśleć, że jestem kontrowersyjny. Siedze tutaj dla siebie i dla ludzi którzy tworzą to forum (społeczność) więc chce pomagać Strefieskilla, a nie poszczególnym osobą pełniącym tutaj obowiązki administracyjne. 7. Staż na forum: Ponad rok, jednak aktywny jestem od +miesiąca. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Kilka razy. Znajomość ortografiiKonto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temuPosiadane 200 postów - Nie nabijam licznika postów, staram się pisać konstruktywnie. Umiejętność czytania ze zrozumieniemZnajomość regulaminuMinimum 17 lat Brak ostrzeżeń na forum 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 21 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Niestety obecnie na nie - aktywność na forum - krótko jesteś na forum + doświadczenie + podanie 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Według mnie powinieneś dać sobię więcej czasu. Na to stanowisko potrzebujemy bardziej zaufanej osoby, takiej która jest z nami od dawna i takiej której można w 100% ufać. Zajmij się swoją rangą moderatora sb i w następnej rekrutacji złóż podanie a moje zdanie bedzie inne. Jestem na NIE - Krótko z ami - Aktywność +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Na Nie -aktywność +-wymagania -dajesz, że możesz spędzić 5h to czemu tego nie robisz moderator ma przecież wykazać się aktywnością nawet moderator sb, a tej aktywności u Ciebie nie widać.. 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Jako admin serwera kompletnie sobie nie radziłeś, nie można było na Tobie polegać. Nie pomagałeś graczom, a o twojej kulturze nawet nie wspomnę… logów z 3 strony bym mógł wstawić z rozmów z kolegąinaczej. Na forum nie grzeszysz aktywnością, rzadko Cię widać na boxie, z resztą w tematach też za bardzo się nie udzielasz. Krótko z nami jesteś i nie zasługujesz na to by pełnić tą funkcję na naszym forum, imo są lepsi kandydaci. Jestem na nie. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ToMojeEGO Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 3 godziny temu, Frosty napisał: Według mnie powinieneś dać sobię więcej czasu. Na to stanowisko potrzebyjemy barfziej zaufanej osoby, takiej którs jest z nami od dawna i takiej której można w 100% ufać. Zajmij się swoją rangą moderatora sb i w nastwpnej rekrutacji złóż podanie a moje zdanie bedzie inne. Jestem na NIE - Ktortko z nami - Aktywność +Wiek Chłopie weź idź do szkoły i naucz się tej ortografii nie, -staż + wiek +doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Jestem za okresem próbnym +wiek +/- aktywność (mógłbyś lekką ją poprawić) +doświadczenie +podanie ładnie napisane, tylko ten kolor boli w oczy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lolek Opublikowano 24 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Jestem na tak Masz moderatora strefoboxa co już daje ci +. Pokazujesz że cie stać na więcej, i chcesz być kim więcej, jako moderator dałbyś sobie lepiej niż 2 bez mózgi Malma i shinga Możesz być krótko ale masz już jakieś małe zaufanie w postaci moda strefoboxa 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) Sorki ziomek ale jestem na NIE - Byłeś kiedyś juniorem na eskejpie i dostałeś degrada za podawanie ip użytkowników z forum osobom postronnym. Za co dostałeś degrada oraz bana na forum od Matiego. - Brak zaufania + Nie szczery - słaba aktywność raz jesteś a raz cie nie ma - Sypiesz warnami za byle gówno nie jesteś obiektywny oraz bezstronny jeśli chodzi o trudne tematy. Pozatym jako admin tutaj też nie wykazałeś sie waliłeś ssy komu popadnie. Zajmij sie lepiej strefaboxem a potem dopiero składaj podanie na moda. Edytowane 27 Listopada 2019 przez GENERAL ALADEEN 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 t a k - duże doświadczenie - aktywyny na forum jest, może nie nabija zbędnych postow i nie spami na czatboxie ale na forum jest - wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MALANOWSKI Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Tak +Mordziaty, znam długo z poprzedniego forum i to godny zaufania człowiek. +Ogarnięty +Duże doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Myślę, że chłopak da rade, ale byłbym za okresem próbnym +wiek +podanie mnie przekonuje +- aktywność, ale da się nadrobić -trzeba brać opinie innych osob pod uwage (up) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 W dniu 25.11.2019 o 23:47, GENERAL ALADEEN napisał: - Byłeś kiedyś juniorem na eskejpie i dostałeś degrada za podawanie ip użytkowników z forum osobom postronnym. Za co dostałeś degrada oraz bana na forum od Matiego. Mati dawał bany za darmo, ot tak cała prawda XD Co do podania to jestem na na tak i na nie, okres próbny będzie najodpowiedniejszym wyborem. +wiek +aktywność +doświadczenie -ostatnia sytuacja na funkcji admina etc. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ^No Opublikowano 29 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Okres probny +wiek +doswiadczenie +aktywnosc -Imie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 2 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Po zebraniu administracji i przedyskutowaniu rekrutacji zdecydowaliśmy się przyjąć Twoje podanie na okres próbny 2 tygodni. Mamy nadzieję, że współpraca będzie owocna dla forum i pomyślnie przejdziesz okres próbny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 2 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi