Właściciel Trivor Opublikowano 21 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 (W ankiecie można zaznaczyć kilka opcji) Witam, chcę poznać wasze zdanie na temat świątecznych pluginów. Jakie z nich chcielibyście zobaczyć na serwerze, a jakie będą wam przeszkadzać/są niepotrzebne? Zapraszam do komentowania. 1. Modele śnieżek zamiast granatów? 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Wszystko 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Fajne by były jeszcze jakieś modele świąteczne Svipow albo osobno do kupienia takie modele na okres świąteczny ❄️☃️ Aaa przeszkadzać jedynie będzie śnieg z nieba 1 Odnośnik do komentarza
Gość Inka. Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Oczywiście magia świat pełną parą! O ile nie wpłynie to na płynność gry. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KaVuKsS Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Wszystko mi się podoba, tylko nie wiem czy ten śnieg nie bedzie przeszkadzać w rozgrywce :p 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 21 Listopada 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Mapa winter i świąteczne roundsoundy chyba najlepsze Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Ja to bym wszytko dodał, ale mapkę bardziej świąteczna, bo są takie ogólnie związane z świętami oraz są tam ozdoby świąteczne itp Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Olivier Opublikowano 22 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Tylko nie świąteczne roundsoundy proszę Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 22 Listopada 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Jak dla mnie Wszystkie, oprócz tego Śniegu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Tak jak kolega wyżej, imo wszystko poza śniegiem się nadaje na serwer. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi