GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) Twój nick: @GENERAL ALADEEN Nick osoby oskarżonej: @Radziuu Powód (opis sytuacji) : Nadużywanie praw administracyjnych. Dowody: Miejsce zdarzenia: Dzisiaj Coś od siebie: Owszem przyznaje sie do skopiowania podania na moda, ale po części, tylko nie całe podanie w słowo w słowo. Wiem zle postąpiłem, zachowałem sie jak gówniarz za co bardzo przepraszam szanowną Administracje, oraz użytkowników forum ale to nie znaczy że od razu, mam dostawać degradacje z funkcji ubt. Skoro sie wywiązywałem ze swoich obowiązków i ogarniałem tematy oraz rozpisywałem demka oraz byłem aktywny w dziale. Za to za plagiat powinny być pkt karne a nie degradacja. Pozatym chciałbym dalej pomagać graczom oraz ogarniać tematy rozpisywać demka i sprawdzać ssy. Bo jeszcze nie pokazałem, swoich możliwośći na co mnie stać, a stać mnie na więcej o ile to jeszcze możliwe. ? Bo lubie to co robie banować odpalone gówienka. Oraz mam jeden cel wykurzyć odpaleńców z forum aby nigdy tu nie wracali i nie psuli innym gry. Po prostu kocham waszą sieć I prosze o szanse i kredyt zaufania. Edytowane 26 Listopada 2019 przez GENERAL ALADEEN 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 15 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi