Użytkownik danny` Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Witam w temacie z odpowiedziami na pytania, które zadali mi użytkownicy forum. @Dusia [P] Do jakiej rangi na forum chcesz dążyć? ODP: Do żadnej ponad aktualną nie dążę, jest to mój peak level. [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) ODP: Jest to pytanie na które nie odpowiem, ocenę mojej osoby pozostawiam zainteresowanym. [P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałes? ODP: Jedyną używka którą zażywam częściej bądź rzadziej jest alkohol. [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? ODP: Szczerość i empatia. [P] Co Cię denerwuje w życiu co dziennym? ODP: Nic szczególnego oprócz polityki państwa. [P] Czego zalujesz lub czego bys nigdy nie zrobil? ODP: Nie żałuje niczego co zrobiłem, a nigdy bym nie odbił dziewczyny ziomkowi. [P] Jaką szkole skonczyles a jaka byla Twoja wymarzona? ODP: Skończyłem Liceum Ogólnokształcące o profilu sportowym i dodatkowym biolchemie z językiem angielskim. Była to w sumie moja wymarzona szkoła. [P] Co bys zmienił na forum lub co Ci się na nim nie podoba? ODP: Nie zmienił bym niczego, czekam jedynie na nowy styl. [P] Kogo z forum lubisz najbardziej i dlaczego? ODP: Ekipę z poprzednich sieci, nie chciałbym wymieniać ale oni wiedzą o kogo chodzi. Dlatego iż trzymamy się razem i długo się znamy. [P] Jestes szczerą osobą czy wolisz kłamac dla swoich korzysci? ODP: Jestem w 100% szczery. @Malma [P] Tęsknisz za bycie mopem? ODP: Tak wróciłbym do warkoczyków. [P] Czemu zawsze sie tak tilltujesz podczas gry? ODP: Mentalność sportowca. Nie lubię przegrywać i denerwują mnie oczywiste nieprzestrzegane aspekty. [P] Czemu jestes zulem? ODP: Nie jestem żulem, nie śpię pod mostem czy gdzie byś sobie wymarzyła także szanuj ludzi którzy mieli pecha w życiu. [P] Wygraleś w koncu kose?ODP: Nie. [P] Kiedy pojdziesz na odwyk? ODP: Nigdy, nie potrzebuje go. [P] Czy Arek też jest takim alkusem jak Ty? ODP: Nie, nie jest. Jest grzecznym chłopcem. [P] Szczota czy mop? ODP: Nie chcę być nie miły więc się nie odniosę [P] Nadal jesteś zainteresowany zmywaniem podłogi głową w mojej i Jasia firmie? ODP: Ty masz doświadczenie po salonie tatuażu. [P] Cieszysz się, że tu trafiłeś dzięki mnie? ODP: A cieszę się. [P] Jak się czujesz z myślą, ze od PS jesteśmy zawsze na tej samej sieci? ODP: Świetnie, zgrana ekipa to najlepsze co może być. [P] Dlaczego przestałeś gotowac paruuufki w czajniku na stacji? ODP: Zostawiłem Ci fuchę. [P] Jakie to uczucie być wuefistą? ODP: Nie wiem, zapytaj kogoś kto nim jest. [P] Której sieci najbardziej Ci brakuje? ODP: PS/EH [P] Ale lubisz mnie co? ODP: Pomidor. @`lifestyle [P] Dziewczyny czy szybkie samochody? ODP: Bardzo ciężki wybór ale byłbym bardziej w stronę dziewczyn. [P] Wyjscie na piwo czy zostanie z kobieta w domu? ODP: To zależy od sytuacji ale wiadomo lepiej wyjść niż siedzieć w chacie jak marudzi. [P] Psy czy koty? ODP: Posiadam i psa i kota więc nie wybiorę w tej kwestii. [P] Grasz w Gry? Jak tak to jakie ODP: Gram. Najczęściej w CS:GO/Lola/Fifę. [P] Piwo czy wino? ODP: Piwo zdecydowanie. [P] Ile masz lat? ODP: 20. [P] Byłeś kiedyś u psychologa? ODP: Nie zdarzyło mi się. [P] Dlaczego strefaskilla? ODP: Ponieważ poszedłem za swoimi ludźmi i szukałem nowego miejsca. @Inka. [P] Jak masz na imię? ODP: Daniel[P] Ulubiony kolor? ODP: Czarny.[P] Ulubiona potrawa? ODP: Pizza.[P] Masz prawo jazdy? ODP: Owszem posiadam.[P] Jakie jest Twoje hobby? ODP: Sport, esport.[P] Co było pierwsze, jajko czy kura? ODP: Kura.[P] Lubisz sok pomarańczowy? ODP: Uwielbiam.[P] Jak się czujesz? ODP: Lekko zmęczony po uczelni, jest okej ale zawsze mogło być gorzej.[P] Co chciałbyś dostać po choinkę? ODP: Nie mam specjalnych życzeń i nigdy nie miałem.[P] Czy pieniądze to wszystko? ODP: Nie. @shinga [P] Gdzie sie poznales z jasiem? ODP: Częściowo na Planecie, bardziej na ZBL. [P] Ulubiona postac z Naruto? ODP: Sasuke. [P] Ulubione danie? ODP: Pizza. [P] jestes lewo czy praworeczny? ODP: Leworęczny. [P] Jaki używasz celownik w go? Wypisz wszystkie komendy ODP: Proszę; cl_crosshairalpha 255; cl_crosshaircolor 4; cl_crosshairdot 1; cl_crosshairgap -1; cl_crosshairsize 1; cl_crosshairstyle 5; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 0; cl_crosshair_drawoutline 0; cl_crosshair_sniper_width 1; cl_crosshaircolor_b 250; cl_crosshaircolor_g 250; cl_crosshaircolor_r 250; [P] Dlaczego postanowiłeś złożyć podanie na ubt? ODP: Ponieważ jest to coś co lubię robić, więc dlaczego nie pomóc. [P] Co robiłeś cały dzień gdy odpisywałeś na pytania? ODP: Wstałem, zagrałem gierkę w LOL'a i pojechałem na uczelnię, niedawno wróciłem. @HAHAHA [P] kiedy stream ? ODP: Może niedługo, jak mi się zachce. @GENERAL ALADEEN [P] Jakiemu hobby byś się poświęcił, gdyby czas i pieniądze nie miały znaczenia? ODP: Piłce nożnej. [P] Jaka była najgorsza fryzura, jaką kiedykolwiek nosiłeś? ODP: Niemal na łyso. [P] Czy jest coś, za czym wszyscy szaleją, a ty nie przepadasz? ODP: Robert Lewandowski. [P] Jakie zwierzę (również dzikie) chciałbyś mieć w domu, gdyby nie było żadnych ograniczeń? ODP: Pumę. [P] Jaką umiejętność chciałbyś opanować do perfekcji? ODP: Posługiwanie się językiem angielskim. [P] Jaka byłaby najbardziej ekscytująca przygoda w której chciałbyś wziąć udział? ODP: Zwiedzić cały świat. [P] Jakie ludzkie nawyki najbardziej cię wkurzają? ODP: Kłamstwo i brak skromności. [P] Gdybyś mógł mówić jakimś językiem, którego nie znasz, jaki by to był? ODP: Japoński. [P] Jakie małe rzeczy najbardziej poprawiają ci humor? ODP: Wiadomość od dziewczyny. [P] Jaki jest twój ulubiony sposób tracenia czasu? ODP: Granie w gry komputerowe. @La_diosa [P] Co uważasz za swój największy życiowy błąd? ODP: Wybór poprzednich studiów, koniec z treningami. [P] Masz już plany na sylwestra? ODP: Nie posiadam. [P] Cieszysz się, że ten rok niedługo się kończy czy jednak był dobry i chciałbyś aby jeszcze trwał? ODP: Cieszę się, że się kończy i mam nadzieję iż następny będzie lepszy. [P] Masz jakieś większe plany do zrealizowania przez najbliższe 2 lata? ODP: Tak, skończyć studia. @Freezy [P] jak masz na imię? ODP: Daniel. [P] ile masz lat? ODP: 20. [P] trenujesz coś? ODP: Tylko CS:GO aktualnie. [P] lato czy zima? ODP: Lato. [P] masz rodzeństwo? ODP: Tak, mam brata bliźniaka. [P] uczysz się czy pracujesz? ODP: Uczę się oraz pracuję. Studiuję Zarządzanie Sportem na AWFie, pracuję jako kierowca. Dziękuję za uwagę i nominuję @Malma 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Fajne odpowiedzi, celownik sprawdzę potem. Łap plusika Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Mógłbyś się pobawić kolorami czcionki, to byłoby czytelniejsze. Trzeba na browar w końcu się umówić + Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Brarat bliźniak ;o ale masz fajnie Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Super odpowiedzi dzieki łap plusika Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi