Użytkownik Cylex Opublikowano 28 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Mój nick: ????? https://steamcommunity.com/profiles/76561198853692591/ Nick admina banującego: Jupiś Data i czas zdarzenia: 27.11.2019r. około godziny 19-20 Serwer: Only mirage IP:54.38.134.235:27015 Opis sytuacji: wchodzę na bombsite A widzę jednego przeciwnika za fireboxem drugiego na CT chowam się za jednym z boxów plantuję pakę wychylam się po chwili na CT pamiętając o przeciwniku który tam był strzelam headshota. Sprawdzam fireboxy ponieważ pamiętałem że jest tam przeciwnik był tam i również dostał headshota. Zaraz potem nadchodzi przeciwnik z CT i ze schodów przez to że było ich 2 nie wiem do którego strzelać i zabija mnie przeciwnik z CT. Wycinek z konsoli: Niestety nie posiadam wycinka z konsoli. Edytowane 28 Listopada 2019 przez Cylex Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cylex Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 https://steamcommunity.com/profiles/76561198853692591/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 28 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 @Jupis 48h na rozpiske demka. Ban zostal nadany dokladnie o godzinie 19.41 27 listopada. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Premium Jupikk Opublikowano 28 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Odrazu przepraszam że zapomniałem nagrać demka. Wiem to żadne wytłumaczenie Dla mnie ta sytucaja wyglądała tak wbiłem na server graczę się skarżą na ciebie to poszedłem ciebie pooglądać i wygladało tak że wiedziałeś wszystko gdzie kto jest i kiedy wychyli. Moim zdaniem miałeś WH. Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 28 Listopada 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 41 minut temu, Jupis napisał: Odrazu przepraszam że zapomniałem nagrać demka. Wiem to żadne wytłumaczenie Dla mnie ta sytucaja wyglądała tak wbiłem na server graczę się skarżą na ciebie to poszedłem ciebie pooglądać i wygladało tak że wiedziałeś wszystko gdzie kto jest i kiedy wychyli. Moim zdaniem miałeś WH. My wszystko nagrywamy, spokojnie. http://748939.node16.pukawka.pl/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cylex Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Kto się skarży?? Na czacie nic nie pisali ani nic nie mówili. Druga sprawa przybliż słowa " [...] i wygladało tak że wiedziałeś wszystko gdzie kto jest i kiedy wychyli". Jak mogę udowodnić że nie mam tego WH. Jak przybliżysz słowa które przytoczyłem wyżej do będę dyskutował bo nie wiem o co chodzi. Osoby które były ze mną w drużynie często dawały info bardzo dobre i dokładne. I jeszcze jest takie coś jak słuch jeden z kilku zmysłów człowieka bardzo często graczy było słychać. Naprawdę zrobię wszystko żeby udowodnić niewinność. I bardzo proszę, aby nie było "dowodów" czy wymówek typu: "Nowe konto, mało godzin w csie i tym podobne" Edytowane 28 Listopada 2019 przez Cylex Odnośnik do komentarza
Premium Jupikk Opublikowano 28 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Przepraszam ale mam problemy z komputerem i nie mogę odtworzyć tego demka i wybrać momentu. Proszę o odbanowanie Gracza z góry przepraszam za problemy. Rozumiem jakie zostaną wyciągnięte wnioski. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 28 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi