Użytkownik Jagiellon Opublikowano 28 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Nick z CS: Jagiellon Admin banujący: Fallen Serwer: 145.239.236.14:27160 Data zdarzenia: 28.11.2019 Opis sytuacji: paliłem scrola przez chwile (skakałem) nie wiedziałem że jest to nie dozwolone admin napisał ostrzeżenie wiec mu powiedziałem przez mikrofon że ok nie wiedziałem spoko. Po krótkiej chwili dostaje bana na 3h a nie powtórzyłem tego demko jest można zobaczyć. Link do bana z amxbans (http://bany2.strefaskilla.pl/ban_lisid=646t.php?b8):Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Movement z 2x skokiem' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:37619261' [AMXBans] Your IP: '185.13.232.14' Edytowane 28 Listopada 2019 przez Jagiellon Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 28 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 @Fallen Wyjaśnij sytuację Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 28 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Pytałeś kogoś czy jest za to ban, odpowiedziałem Ci że tak jest za to ban, ale chyba to zignorowałeś i nie uwierzyłeś, potem któryś z adminów dał ci ostrzeżenie że jeśli jeszcze raz zrobisz to samo to wylecisz, owszem napisałeś że już nie bedziesz, ale po momencie znowu byly zgłoszenia na u@ na Ciebie że dalej to robisz /Edit @Jagiellon to nie ja pisałem, poleciały zgłoszenia na u@ że dalej to robisz, więc dostałeś zaraz zobaczę demko /Edit 2 5:13 na demku, wiadomość na @@ po czym po kilu sekundach znowu to robisz, ale tak stwierdzasz że nie widziałeś i już nie będziesz Dostałeś bana bo naprawdę pisali mi na u@ że dalej to robisz, a grałem i nie miałem tego jak sprawdzić, przepraszam mój błąd @Zmiksowany daj mu ub Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jagiellon Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) nie napisałem a powiedziałem przez mikrofon że okej nie będę nie wiedziałem. Przestałem to robić zwróciłem uwagę że gość napisał na sayu że znowu to robię odpisałem mu że nie i niech się nie czepia i po momencie dostałem bana. Demko masz proszę pobierz i sam sprawdź Zauważyłem twój napis dopiero jak napisałeś 'ostrzeżenie' Edytowane 28 Listopada 2019 przez Jagiellon Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jagiellon Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 6 minut temu, Fallen napisał: Pytałeś kogoś czy jest za to ban, odpowiedziałem Ci że tak jest za to ban, ale chyba to zignorowałeś i nie uwierzyłeś, potem któryś z adminów dał ci ostrzeżenie że jeśli jeszcze raz zrobisz to samo to wylecisz, owszem napisałeś że już nie bedziesz, ale po momencie znowu byly zgłoszenia na u@ na Ciebie że dalej to robisz /Edit @Jagiellon to nie ja pisałem, poleciały zgłoszenia na u@ że dalej to robisz, więc dostałeś zaraz zobaczę demko Okej sprawdź demo najwyraźniej fake info na u@ co powinno być banowane wprowadzenia admina w błąd przez co musi się targać na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 28 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi