Użytkownik karon Opublikowano 28 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Mój stary to fanatyk palenia się. Pół mieszkania zajebane to nowymi setami do cheatów. Średnio raz w miesiącu spali się na jakimś forum i pierdolnie lepe pierwszej lepszej osobie w jego pobliżu. W swoim 22 letnim życiu już z 10 razy byłem świadkiem takiej sytuacji. Tydzień temu tak się wkurwił, że go spalili, że zaczął napierdalać każdego pod blokiem. Druga połowa mieszkania zajebana demami, dowodami na innych odpałów itp. Co tydzień ojciec robi objazd po wszystkich forach w internecie, żeby znaleźć nowy cel. Byłem na tyle głupi, że nauczyłem go into cshacked bo myślałem, że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na na tych setach do vermilliona ale teraz nie dosyć, że je kupuje jeszcze drożej to jeszcze siedzi na jakichś forach dla pro odpałów i kręci gównoburze z innymi odpałami o najlepsze ustawienia do aima itp. Potrafi drzeć mordę do monitora albo wypierdolić klawiaturę za okno. Kiedyś ojciec mnie wkurwił to założyłem tam konto i go trolowałem pisząc w jego tematach jakieś losowe głupoty typu silent to tylko na fovie 1.337. Matka nie nadążała z robieniem nowych kont na steamie na uspokojenie. Aha, ma już na forum rangę PIEC, za najebanie 10k postów. Jak jest ciepło to co weekend zapierdala na nowych setach. Od jakichś 5 lat w każdą niedzielę jem suchy chleb na obiad,bo ojciec wszystko na sety przepierdolił. a Jak się dostałem na studia to stary przez tydzień pie**olił że to dzięki temu, bo jest gwiazdą na forach dla haxów i ma kontakty. Co sobotę budzi ze swoim znajomym smajlim całą rodzinę o 4 w nocy bo hałasują drąc pizde do monitora bo jeden pali się lepiej od drugiego. Przy jedzeniu zawsze pierdoli o tym, że nowy cheat wyszedł, że to drogie i w ogóle chujowe. Ojciec sam się nakręca i dostaje strasznego bólu dupy durr za dobre sety majo, tylko kradno hurr, robi się przy tym cały czerwony i odchodzi od stołu klnąc i idzie palić się dalej żeby się uspokoić. W tym roku sam sobie kupił na święta hppv6. Oczywiście do wigilii nie wytrzymał tylko już wczoraj go odpalił i wszedł na pierwszy lepszy serw. Ubrał się w ten swój cały strój z wielkim napisem "JESTEM BOGIEM PALENIA SIĘ" siedział cały dzień przed kompem. Stwierdził, że obiadu nie potrzebuje, bo to zniża jego fova. Gdybym mnie na długość ręki dopuścili do wszystkich twórców cheatów w polsce to bym wziął i zapierdolił. Jak któregoś razu, jeszcze w podbazie czy gimbazie, miałem urodziny to stary jako prezent wziął mnie posadził przed komputer i zaczął mi tłumaczyć jak to się pali. Super prezent kurwo. Pojechaliśmy gdzieś wpizdu za miasto, dochodzimy do jakiegoś budynku,gdzie grali najlepsze odpały, ojcu już się oczy świecą i oblizuje wargi podniecony. Po pięciu minutach mi się znudziło więc włączyłem discmana to mnie ojciec pierdolnął myszką po głowie, że kurwa nic nie słyszy i mam to wyłączyć. Jak się chciałem podrapać po dupie to zaraz 'krzyczał szeptem', żebym się nie wiercił bo szeleszczę i nie słyszy, czy kogoś nie ma w dolnym. 6 godzin musiałem siedzieć w bezruchu i patrzeć na monitor jak w jakimś jebanym Guantanamo. Urodziny mam w listopadzie więc jeszcze do tego było zimno jak sam skurwysyn. W pewnym momencie ojciec wyszedł przed budynek i się spierdział. Wytłumaczył mi, że trzeba przed budynkiem pierdzieć bo inaczej oponenci usłyszą i wyczują. Wspomniałem, że ojciec ma kolegę smajliego, z którym pali się na różnych serwerach. Kiedyś towarzyszem palenia się był hehe Karuzel. Człowiek o kształcie piłki z wąsem i 365 dni w roku w kamizelce FOV NA 3. Byli z moim ojcem prawie jak bracia, przychodził z żoną Bożeną na wigilie do nas itd. Raz ojciec miał imieniny karuzel przyszedł na hehe kielicha. Najebali się i oczywiście cały czas gadali o nowych setach i cheatach. Ja siedziałem u siebie w pokoju. W pewnym momencie zaczęli drzeć na siebie mordę, czy generalnie lepszy jest alternativ czy hpp >WEŹ MNIE NIE WKURWIAJ KARON, WIDZIAŁEŚ TY KIEDYŚ JAKIE ALTERNATIV MA OPCJE? CHWILA MOMENT I JUŻ NAPIERDALASZ KASKI >KURWA SMAJLI HPP NA DD2 PO 80 KILII ROBI, TWÓJ ALTERNATIV TO MI MOŻE NASKOCZYĆ >CO TY MI O HPP PIERDOLISZ JAK LEDWO SETY POTRAFISZ ZROBIĆ. ALTERNATIV TO JEST KRÓL PALENIA SIĘ NA SEMI LEGITACH. No i aż się zaczeli nakurwiać zapasy na dywanie w dużym pokoju a ja z matką musieliśmy ich rodzielać. Od tego czasu zupełnie zerwali kontakt. W zeszłym roku zadzwoniła żona Karuzela, że spadł z rowerka i zaprasza na pogrzeb. Odebrała akurat matka, złożyła kondolencje, odkłada słuchawkę i mówi o tym ojcu, a ojciec >I bardzo kurwa dobrze Tak go za tego hpp znienawidził. Wspominałem też o arcywrogu mojego starego czyli krzychu1. Stał się on kompletną obsesją ojca i jak np. w telewizji mówią, że gdzieś był trzęsienie ziemi to stary zawsze mamrocze pod nosem, że powinni w końcu coś o tym skurwysynie krzychu1 powiedzieć. Gazety o niepaleniu się też przestał czytać bo miał ból dupy, że o paleniu się ani aferach krzychu1 nic się nie pisze. krzychu1 akurat mieszkał niedaleko. Jest on dla starego uosobieniem całego zła wyrządzonego polskim spaleńcom przez krzycha1 i ojciec przez wiele lat toczył z nim wojnę. Raz poszedł na jakieś zebranie odpałów gdzie występował krzychu1 i stary wrócił do domu z podartą koszulą bo siłą go usuwali z sali takie tam inby odpierdalał. Po klęsce w starciu fizycznym z mocną łapą krzycha1 ojciec rozpoczął partyzantkę internetową polegającą na szkalowaniu krzychu1 na forach do cheatów. Napierdalał na niego jakieś głupoty typu, że krzychu1 był tajnym współpracownikiem blacklisted albo, że go widział na ulicy jak komuś lewe sety do leisa dawał itd. Nie nauczyłem ojca into TOR więc skończyło się bagietami za szkalowanie i stary musiał zapłacić krzychowi 2000zł. Jak płacił to przez tydzień w domu się nie dało żyć, ojciec kurwił na przekupne sądy, krzycha1 i w ogóle cały świat. Z jego pierdolenia wynikało, że krzychu1 jak jakiś hitler rządzi całym krajem, pociąga za szurki i ma wszędzie układy. Przeliczał też te 2000 na sety, nowe cheaty i skrypty i dostawał strasznego bólu dupy, ile on by mógł np. semi legitów do vermiliona za te 2k kupić (30 gb plików). Stary jakoś w zeszłym roku stwierdził, że koniecznie musi mieć VPN'a do wchodzenia na fora międzynarodowebo niby kupno za drogo wychodzi i wszyscy go chcą oszukać >synek na międzynarodowych forach, to takie sety są, że o jezu ale nie było go stać ani nie miał dobrego internetu do tego, a hehe frajerem to on nie jest żeby komuś płacić za pożyczenie mu internetu więc zgadał się z jakimiś spaleńcami okolicy, że kupią VPNA na spółkę, on będzie stał u jakiegoś batmana na dysku, który ma komputer, a nie mikrofalówkę, na strychu ma ten dysk i uzgodnili, że będą się nim dzielić Na początku ta kooperatywa szła nawet nieźle ale w któryś weekend ojciec się rozchorował i nie mógł wziąć dysku i przepadła jego kolejka i miał o to olbrzymi ból dupy. Jeszcze ci jego koledzy dzwonili, że wyszły nowe sety do alternativa więc mój ojciec tylko leżał czerwony ze złości na kanapie i sapał z wkurwienia. Sytuację jeszcze pogarszało to, że nie miał na kogo zwalić winy co zawsze robi. W końcu doszedł do wniosku, że to niesprawiedliwe, że oni pobierają nowe sety bez niego bo przecież po równo się zrzucali na VPNa i w niedzielę wieczorem, jak te odpały już wróciły z wyprawy, wyszedł nagle z domu. Po godzinie wraca i mówi do mnie, że muszę mu pomóc z czymś przed domem. Wychodzę na zewnątrz a tam nasz samochód z komputerem Pytam skąd on go wziął a on mówi, że batmanowi zajebał z salonu bo oni go oszukali i żeby łapał z nimkomputer i wnosimy do mieszkania XD Na nic się zdało tłumaczenie, że zajmie cały duży pokój. Na szczęście komputer nie zmieściła się w drzwiach do klatki więc stary stwierdził, że on go przed domem zostawi. Za pomocą jakichś kablów co były w obudowie i mojej kłódki od roweru przypiął go do latarni i zadowolony chce iść wracać do mieszkania a tu nagle przyjeżdżają 2 samochody z odpałami współwłaścicielami, którzy domyślili się gdzie ich własność może się znajdować Zaczęła się nieziemska inba bo odpały drą mordy dlaczego komputer ukradł i że ma oddawać a ojciec się drze, że oni go oszukali i on 500zł się składał a nie pobierał w ten weekend. Ja starałem się załagodzić sytuację żeby ojciec od nich nie dostał wpierdolu bo było blisko. Po kilkunastu minutach sytuacja wyglądała tak: -Mój ojciec leży na ziemi, kurczowo trzyma się kompa i krzyczy, że nie odda -Odpały krzyczą, że ma oddawać -Jeden odpał ma rozjebany nos bo próbował leżącego ojca odciągnąć od kompa za nogę i dostał drugą nogą z kopa -Dwóch policjantów ciągnie ojca za nogi i mówi, że jedzie z nimi na komisariat bo pobił człowieka -We wszystkich oknach dookoła stoją sąsiedzi -Moja stara płacze i błaga ojca żeby zostawił kompa a policjantów żeby go nie aresztowali -Ja smutnazaba.psd W końcu policjanci oderwali starego od kompa. Ja podałem odpałom kod do kłódki rowerowej i zabrali kompa , rzucając wcześniej staremu 500zł i mówiąc, że nie ma już do vpna żadnego prawa i lepiej dla niego, żeby się nigdy na forach nie spotkali. Matka ubłagała policjantów, żeby nie aresztowali ojca. Odpał co dostał w mordę butem powiedział, że on się nie będzie pie**olił z łażeniem po komisariatach i ma to w dupie tylko ojca nie chce więcej widzieć. Stary do tej pory robi z odpałami gównoburzę na forach dla cheaterów bo założyli tam specjalny temat, gdzie przestrzegali przed robieniem jakichkolwiek interesów z moim ojcem. Obserwowałem ten temat i widziałem jak mój ojciec nieudolnie porobił trollkonta >prOoDpAl1337 >Liczba postów: 1 >Ten temat założyli jacyś idioci! Znam użytkownika stary_kartona od dawna i to bardzo porządny człowiek i wspaniały odpał! Chcą go oczernić bo zazdroszczą dobrych setów! Potem jeszcze używał tych trollkont do prześladowania niedawnych kolegów od vpna. Jak któryś z nich zakładał jakiś temat to ojciec się tam wpie**alał na trollkoncie i np. pisał, ze chujowe sety ma i widać, że nie umie się palić Z tych samych trollkont udzielał się w swoich tematach i jak na przykład wrzucał zdjęcia wykręcanych fragów na odpale >Noooo gratuluję statów! Widać, że doświadczony cheater! a potem się z tego cieszył i kazał oglądać mi i starej jak go chwalą na forum. 3 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Joseph313 Opublikowano 28 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 super opowiesc polecam 10/10 smajli pozdrawia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 29 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 hpp kozak program 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 1 Grudnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi