Użytkownik HaKaI Opublikowano 1 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) Twój nick: HueHueNick oskarżonego: Mefedron13324IP/SID oskarżonego: Opiekun to macieData i czas zdarzenia: 01/12/2019 Przed chwiląPowód skargi: Admin (opiekun)nie wie co robiOpis sytuacji: Było tak na poczatku dostalem slaya gdzie powiedzialem przez mikro, ze mam laga na respie i sie nie ruszalem, poniej pytalem czemu nie daje kickow dla ludzi za obraze innych czy nie robienie celi. Po chwili dostaje bana na 30 minut za nic doslownie za nic ogarnijcie swoich opiekunow, bo takie cos nie moze byc grane Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): logi sa logi Po drugie zadnego gracza nie obrazilem... ban serio z dupy AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'wYCISZ SIE I ZAPRASZAM ' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:513360314' [AMXBans] Your IP: '77.46.122.15' [AMXBans] =============================================== Edytowane 1 Grudnia 2019 przez HaKaI Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mefedron13324 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 To ze masz cos do mnie to mi to lata to samo ta skarga bo juz jak podanie na admina pisalem to ci sie nie podobalo a slaya nie odemnie wiec spoko Ziomus. A to ze ktos sie wyzywal ale zaraz byla cisza wiec napisalem "SPOKOJNIE" . I nie jedna osoba powie ze tylko na serwer wlazles i odrazu tekst "Mefedron dalej ma admina" ale mnie to nie rusza pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik HaKaI Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) Nie napisałeś nic takiego, napisałeś nie widze;) zaraz puszcze demko i reszte dowodów "nie wkurwiaj mnie" takie Twoje slowa byly przez mikro. [Info od -ReZzZ-] JA PIERDOLE [Info od -ReZzZ-] JEBANE DEBILE [*SVIP*] *DEAD* HueHue : rezz wyzywa [*SVIP*] *DEAD* HueHue : banuj *DEAD* -ReZzZ- : Zawsze wyzywam, to nie nowosc szczegolnie w infach *DEAD* Co To Za KaRaBiNy ?! : HueHue [*SVIP*] *SPEC* Mefedron13324 : NIE WIDZE [*SVIP*] *DEAD* HueHue : screena chcesz? [*SVIP*] *DEAD* HueHue : azor celi nie robi *DEAD* azor raszuje srodek : dobry chlopak [*SVIP*] *DEAD* HueHue : czemu nie kickasz? *DEAD* 123213 : o ty *DEAD* -ReZzZ- : Tez czasem nie robie *DEAD* 123213 : zoztaw zaora *DEAD*(Terrorist) ciastko : jak kupic wipa *DEAD* 123213 : bo bendzie w pierdol *DEAD* -ReZzZ- : ale Ty masz problemy [*SVIP*] *DEAD* Karolcia :* : czemu wy sie zawsze musicie tak wyzywac *DEAD* 123213 : Wiec nie mow, ze pisales spokojnie. Nie potrzebne badziewia usunalem. Po tym dostalem bana 30 minut Edytowane 1 Grudnia 2019 przez HaKaI Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cellest Opublikowano 1 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Jeśli mogę się wypowiedzieć w owym temacie. Po wypowiedzi obu osób stwierdzam że tekst cytuję,, Mefedron dalej ma admina'' nie jest powodem do bana na 30 min. Moim zdaniem jest to lekkie nadużycie ze strony opiekuna. Myślę że takie sytuacje nie mogą mieć miejsca ponieważ jeśli takie bezpodstawne bany się będą powtarzać to będziemy tracić graczy. Ale pozostawie to do decyzji właściciela serwera 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 15 Grudnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Skarga do odrzucenia ponieważ @Mefedron13324 już nie pełni owej funkcji? @Dusia @Trivor Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Mefedron nie ma już flag i opiekuna, więc skargę zamykam. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi