Użytkownik 2shot3kill Opublikowano 2 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) Nick z CS: Co To Za KaRaBiNy !? Admin banujący: Device Serwer: DD2 1 Data zdarzenia: 1.12.19 Opis sytuacji: Wrzuciłem ss"y podobno 4 takie same , może dlatego , że złapał mnie lag takie tylko mam . W razie czego proszę o rozpiskę demka Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ):Wycinek bana z konsoli: AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Co To Za KaRaBiNy ?! [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na strefaskilla.p ' [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1519195895 ' [AMXBans] Your IP : ' 87.207.70.28 ' [AMXBans] ================= Edytowane 2 Grudnia 2019 przez 2shot3kill Odnośnik do komentarza
Użytkownik BuGGeR Opublikowano 2 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Cytat Spalać czyste ss'y? Zaraz jak to czyste, bo przecież CRC jest ten sam UPS.. A nie może być, a widzisz jednak może być i sam się pofatygowałem aby sprawdzić owe demo, z tymi ss'ami co dostała. Na demku są lagi to jedno, a przy końcu dema dostaje lagi i Ją zacina i stoi.. (Gdy kogoś zetnie i stoi w miejscu nawet 1 sekundę, to zrobiony ScreenShot's jest identyczny i dlatego ma ten sam kod CRC, ale skompresowanie jest inne, a jeśli było by takie samo przy 2 ss'ach to wtedy są ss'y spalone.) Cytuje jeden post z forum. jeżeli cos rozumiesz z cytatu to powinieneś wiedzieć o co chodzi. Nawet jeżeli tak jak piszesz masz laga (ogladalem demko i byly lagi 4razy po 1sec) i ss tą takie same i ma ten sam KOD CRC to Skompresowanie powinno byc inne a w twoim wypadku: A jeżeli skompresowanie jest to samo to ss są spalone ewidentnie. Bo nawet jeżeli lapiesz laga tak jak wyżej pisze to CRC jest to samo ale musi być inne skompresowanie wtedy ss czyste. Tutaj wyżej masz swoje pliki z ss Tyle ode mnie. UBT Twoja decyzja. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2shot3kill Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Byłem już sprawdzany i zawsze czysto , dostałem ss"y wrzuciłem to co mam , że 4 takie same to już nie moja wina ! nie wiem o co chodzi . W razie czego proszę o rozpiskę demka kogoś kto ma jakieś pojęcie , nie żeby kogoś zbanować za nic i wgl .... Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi