Użytkownik BuGGeR Opublikowano 2 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Nick: BuGGeR Imię: Patryk Wiek (dokłada data): 28.10.1998 21lat SID: STEAM_0:0:442303138 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Okolo 3/4h Opisz siebie: Jestem Patryk, interesuje się motoryzacją i wędkarstwem. Pracuje jako Malarz Proszkowy. Mam 21lat, jestem miły, przyjazny i troche ze mnie śmieszek. Ludzie na serwerze dobrze wiedzą. Gram w CS wieczorami, na forum siedze codziennie od godziny 16 do 2 w nocy. W pracy na przerwach również jak mi się udaje. Dlaczego akurat Ty?: Myślę że potrzebna jest pomoc w UBT. Ostatnio pare spraw z banami pomogłem załatwić. Mam już dlugie doświadczenie z tym serwerem oraz z CS i dużo styczności bylo z cziterami. Bardzo często obserwuje i sprawdzam każdy post w Dziale o UB, ogladam demka z niego oraz SS. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Z 2/3lata temu tak. Coś tak jeszcze pamietam. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 Kontakt: Gadu-Gadu: 65993769 Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198844872004/ Instagram: patrys1098 Snapchat: patrys1098 1 Odnośnik do komentarza
Gość Inka. Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Jestem na TAK: + wiek, + doświadczenie, + chęć pomocy, + aktywny. Powodzenia! Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 rowniez jestem na tak +wiek +chęc pomocy +podanie estetyczne +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 2 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Na tak aktywny na forum ogarnięty, jeden z lepszych adminów staż wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Tak +idzie się dogadać z nim, nie spina się o byle gów** jak co niektórzy tutaj +wiek +doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Również jestem na Tak. -Potrzeba ludzi na to stanowisko i to chyba najważniejszy argument -Jesteś aktywny -Staż na forum Minusy zostawię dla siebie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik straszny_joe Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Na tak + ładne podanie + aktywność + staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Na Tak + nie widzę żadnych minusów +jeden z niewielu adminów,który podchodzi do ludzi jak człowiek + ma gg co w dzisiejszych czasach jest niespotykane Pozdrawiam.Często Ostrzegany Gracz Edytowane 3 Grudnia 2019 przez czarnoziem100 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Jestem na TAK +wiek +doświadczenie +podanie +chęć pomocy "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 7 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Brakuje UBT z tego też względu dam Ci szansę wykazać się, podanie wstępnie przyjmuję zgłoś się do Mnie na priv po odbiór paczki (testowego demka oraz ss'ów) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 20 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi