Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Prosty styl.

Radziuu

Nowy styl - ankieta.  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak wypadł nowy styl?

• Fajny
      1
    • Może być, przydałoby się kilka poprawek.
      5
    • Dno
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam, w ankiecie głosowaliście aby stworzyć coś nowego - mega prostego i przejrzystego. Dlatego też taki styl został stworzony, możecie na niego przełączyć sobie sami na dole strony(w razie pytań jak, to pisać PW), nazywa się StrefaSkilla v1.0.3. Chciałbym się dowiedzieć czy coś takiego przypada wam do gustu? Czy jednak takie rozbudowane, duże style z grafiką są lepsze. Możliwe, że w niedługim czasie będziemy myśleć o takim czymś - dlatego takie pytanie do was. Oddawajcie głosy w ankiecie i dodawajcie swoje opinie czy jest gut, czy chujowo, co można poprawić, czy styl do wywalenia, czy lepiej coś ciekawszego - nie aż tak prostego.

• Super 3
  • Użytkownik∙

wyglada jak gowno serio 

@H8ME stary styl jest bardziej przejrzysty  i ,ladniejszy ten taki biedny ^^, pasuje?

• Strefowicz

Nie chcę być niemiły czy coś ale według mnie jest po prostu brzydki i kiczowaty. Wiadomo prostota itp. 

Płatki śniegu lepiej wyglądają w samym cs'ie niż na forum. Osobiście zostaje na starym stylu.

• Lubię to! 1

35c7ada523.png

• Użytkownik∙

serio jak kolega wyżej przypomina każdą mniejsza sieć niczym się nie wyróżnia a poza tym ten jest bardziej przejrzysty 

//edit chodzi o to,że dużo sieci  które zaczynają to tak wyglądają i dobrze mi się to nie kojarzy i jak dla mnie ten "nowy styl" nie jest bardziej przejrzysty ale jak kto uważa ja bym został przy tym tylko pozmieniał bym troszkę kolorki i coś dodał coś odjął mogę nawet pomóc troszkę finansowo.Mówisz,że ludzie narzekają na długość forum owszem jest troszkę długie ale można usunąć troszkę niepotrzebnych rzeczy co by skróciło forum o te kilka "przesunięć".Tak jak któryś z użytkowników forum pisał fajnym bajerem było by to aby każdy użytkownik mógł bardziej dostosować forum "pod siebie".Podsumowując wszystko ten "nowy styl forum" jest jak dla mniej przejrzysty niż ten obecny i jak bym został przy tym ale dodał bym te rzeczy o których pisałem wyżej. To moja opinia.

Pozdrawiam Y0UNG <3 @Radziuu

HaQjMYU.png"Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem"

• Zasłużony

Ten nowy styl mi sie mega podoba, jest prosty i miły dla oka. Wcześniejszy styl byl mega kiczowaty.

Dla mnie zmiana na duży plus

• Super 1
  • Użytkownik

Nie chce być wredny itd ale ten styl wyglada jak każde początkujące forum :/

Przykro mi. Taka jest tylko moja opinia.

Ps jezeli będą poprawione niektóre rzeczy co inni pisali to może nawet nie będzie źle.

//edit

Teraz styl wyglada naprawde spoko xD

• Lubię to! 1
✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
  • Użytkownik

Belki są okropne, widać zabieg Radka czyli gradient, ale ten kolor jest okropny w ogóle nie pasuje do ciemno-pomarańczowego motywu na którym bazuje styl. 

Poza tym podoba mi się. Lepszy od aktualnego (milion bajerów które Edyta robi w każdym stylu jedynie wzór lub kolor się zmienia, bleh)  - minimalizm wplatany w estetykę.

LOGO KOZAK

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Nowy styl podoba mi się bardzo. Lepszy według mnie od teraźniejszego i to bardzo jednak nadal czegoś mi tutaj brakuje... tylko nie wiem czego.

• Użytkownik∙
Godzinę temu, y0ung napisał:

serio jak kolega wyżej przypomina każdą mniejsza sieć niczym się nie wyróżnia a poza tym ten jest bardziej przejrzysty 

Przypomina każdą większą sieć*

Dlaczego większą, nie mniejszą? Odpowiedź jest prosta: w celu jak najszybszego funkcjonowania forum z powodu dużej ilości użytkowników, treści oraz danych. Takim prostym stylem łatwo można ograniczyć ilość grafik, elementów i poprawić funkcjonalność forum.

Ten temat powstał w celu informacyjnym dla nas i jakby ważne jest dla nas, abyście komentowali co można dodać/usunąć/zmienić. Staramy się tworzyć dla was, a w ankiecie było widać wyraźnie: prosty, przejrzysty styl. Dzięki modernizacji, wprowadzeniu prostosty - forum skróciło się minimalnie o 4 przewinięcia myszką.

1 minutę temu, 2020020000220 napisał:

Mi jakoś bardziej pasuje, niż ten stary. Tamten jest bardziej ponury, ten już lepszy chociaż te kolory. Edytuje posta jakby coś było, posiedze na nim.

@Radziuu Myślałeś/Myśleliście może o tym, żeby kolor belek sobie każdy dostosował sam? Taka paleta kolorów z wyborem, każdy ma swój gust i jednemu sie podoba biały, a innemu czarny a jeszcze komuś zielony.

O tym też myślałem, ale byłoby to za dużo roboty - w przypadku gdyby nie podobał się on graczom.

52 minuty temu, venom napisał:

Belki są okropne, widać zabieg Radka czyli gradient, ale ten kolor jest okropny w ogóle nie pasuje do ciemno-pomarańczowego motywu na którym bazuje styl. 

Poza tym podoba mi się. Lepszy od aktualnego (milion bajerów które Edyta robi w każdym stylu jedynie wzór lub kolor się zmienia, bleh)  - minimalizm wplatany w estetykę.

LOGO KOZAK

Forum bazuje na kolorze ciemno-niebieskim, a kolor pomarańczowy jest domieszką. Ale belki jak najbardziej można zmienić oraz wprowadzić propozycję 2020020000220 - aby każdy ustalił swój własny kolor.

1 godzinę temu, `lifestyle napisał:

wyglada jak gowno serio 

@H8ME stary styl jest bardziej przejrzysty  i ,ladniejszy ten taki biedny ^^, pasuje?

Styl nie jest biedny i jak może być bardziej przejrzysty, skoro forum o dużo się skróciło i łatwiej jest się na nim odnaleźć? Może jakieś propozycje.

Tak jak mówię, dałem wam go do wglądu, żeby zorientować się jak wygląda wasze zdanie o tym. Styl może wyglądać kozacko, jeśli każdy wyrazi swoją opinię i złoży jakąś propozycję.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Czyli wlecą fioletowe belki! XD

Druga sprawa to wszystko jest takie ściśnięte, działy, shoutbox, mało miejsca jest. Wydaje mi się, że na poprzednim stylu była większa przestrzeń. 

• Użytkownik∙
2 minuty temu, venom napisał:

Czyli wlecą fioletowe belki! XD

Druga sprawa to wszystko jest takie ściśnięte, działy, shoutbox, mało miejsca jest. Wydaje mi się, że na poprzednim stylu była większa przestrzeń. 

Forum jest długie, było wiele skarg - starałem się ograniczyć odległości, żeby było jak najkrócej. Jak najbardziej można nieco pozwiększać odległości pomiędzy danymi elementami forum.

• Premium
Premium

Moim zdaniem styl jest zbyt prosty, belki najzwyklejsze jakie mogą być więc automatycznie wygląda to "biednie". Moim zdaniem można zrobić fajny prosty styl z urozmaiceniem niż prostokątne belki bez jakiegokolwiek efektu. Ja rozumiem, że forum jest długie ale wszystko da się połączyć by było przejrzyście ;)

• Super 1

76561197961177126.png

• Donator
DONATOR

Ta domieszka pomarańczowego według mnie wcale nie pasuje. 

Oraz kolorystyka tej belki według mnie wcale nie pasuje. https://prnt.sc/q6qeuz

Ale wielki + za zarys loga. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Dodam, że w przypadku zmiany stylu - menu będzie rozbudowane oraz ikonki przy dziale będą unikatowe dla każdego działu, a nie takie pomarańczowe. 

@Youmuus taki kolor topbaru pasuje?

• Donator
DONATOR
5 godzin temu, Radziuu napisał:

Dodam, że w przypadku zmiany stylu - menu będzie rozbudowane oraz ikonki przy dziale będą unikatowe dla każdego działu, a nie takie pomarańczowe. 

@Youmuus taki kolor topbaru pasuje?

Teraz to o wiele lepiej wygląda. ;)

I naprawcie mój dział https://prnt.sc/q6ukzb

• Użytkownik

Prosty styl według mnie kozak :)

Jednak kolorystke belek zmieniłbym na coś ciemniejszego :) 

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]