Użytkownik bloodDraon Opublikowano 7 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 witam zostałem zbanowany na serwerze only mirage chciał bym sie odwołać od bana trivor prosił bym żebyś pogadał z ta osobą co mi dała bana na serwerze bo dala mi go bezpodstawne Odnośnik do komentarza
Użytkownik bloodDraon Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) mógł byś mi podać jego profil ??? Edytowane 7 Grudnia 2019 przez bloodDraon Odnośnik do komentarza
Użytkownik bloodDraon Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 kurwa dostałem bana za nic no kurwa mac kozak admin próbowałem nie wyzywać ale jak jak takie ameby umysłowe prowadzą serwer jebać go 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bloodDraon Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 7 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi